Gips

Gips - Mathilde Walter Clark | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mathilde Walter Clark
DIMENSJON
6,91 MB
FILNAVN
Gips.pdf
ISBN
6039394305869

BESKRIVELSE

«Jeg er en urokråke. Det har jeg alltid vært. Jeg skaper uro rundt meg. Det er ingen grunn til å tro at det noen gang blir bedre» Nete Plum er 35 år. Hun bor i Birkerød med mannen Jan. En dag heller hun ved et ulykkestilfelle kokende vann på Jan og får en mystisk opplevelse. Noen dager etter løsner hun et trinn i kjellertrappen. Små skritt, men en form for systematisering er det da snakk om. Gips er en underholdende roman om en ekte furie. Romanen er sjarmerende, utspekulert og lett gjenkjennelig. Oversatt av John Erik Frydenlund Mathilde Walter Clark, født i 1970, er utdannet i dansk og filosofi. Hun debuterte i 2004 med romanen Thorsten Madsens ego. Hun har siden gitt ut to novellesamlinger og romanen Priapus, som utkom på norsk i 2011.

4.000 turtall/minutt gir ytelse i klasse med 230V maskiner. Enkel mikrojustering av iskruingsdybden med ratt.

Gipsing sørger for at et brudd eller en skade blir immobilisert slik at bruddet får tid til å gro. Bruk gjerne dusjbeskyttelse over gipsen for å unngå at den går i oppløsning.

RELATERTE BØKER