Fossegrimen

Fossegrimen - Ingunn Aamodt | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingunn Aamodt
DIMENSJON
4,4 MB
FILNAVN
Fossegrimen.pdf
ISBN
3486189074305

BESKRIVELSE

Fossegrimen er en magisk beretning om den første kjærligheten fra Ingunn Aamodt, prisbelønt forfatter av bl. a. Marg & Bein-serien. Boka har stemningsfulle illustrasjoner av Marius Renberg, som bl. a. er kjent fra bestselgeren Den store spøkelsesboka med Tom Egeland. Historien er fin blanding av trolsk eventyr og gjenkjennelig hverdag, basert på historier om fossegrimen fra norsk folketro. Nordlys-bøkene er en serie frittstående titler for aldersgruppen 9-12 år med fantasy- historier basert på nordisk folketro, og med den norske naturen som bakteppe.

Etter at nyere forfattere som Jan Bull, Kjell Cordtsen, Sigbjørn Hølmebakk, Georg Johannesen fra Orientering tilkom, ble det en tid utgitt under navnet Veien Frem (1962-64), et navn valgt i anledning Nordahl Griegs ... Fossegrimen er en magisk beretning om den første kjærligheten fra Ingunn Aamodt, prisbelønt forfatter av bl. a.

Dette startet helt fra første stund. Åpningskvelden, 1. Fossegrimen blandakor, Sørumsand.

RELATERTE BØKER