En aften på Kreta og andre fortellinger

En aften på Kreta og andre fortellinger - Victoria Hislop | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Victoria Hislop
DIMENSJON
6,44 MB
FILNAVN
En aften på Kreta og andre fortellinger.pdf
ISBN
8555980477719

BESKRIVELSE

Fem stemningsfulle fortellinger fra forfatteren bak Øya og Hjemkomsten.Lidenskapelig kjærlighet på Kypros, en uventet varm julefeiring i England, brennende studentengasjement i Athen, mørke hemmeligheter på Kreta Victoria Hislop byr på fem stemningsfulle og varme fortellinger av velkjent merke i denne lille bokperlen. Med på kjøpet får du en eksklusiv smakebit fra hennes nye roman Tråden som kommer på norsk høsten 2012.

Kjøp boken En aften på Kreta og andre fortellinger av Victoria Hislop (ISBN 9788251657631) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Boken inneholder fem fortellinger om blant annet kjærlighet på Kypros, julefeiring i England, studentengasjement i Athen og mørke ... Vår pris 149,-. Boken inneholder fem fortellinger om blant annet kjærlighet på Kypros, julefeiring i England, studentengasjement i Athen og mørke hemmeligheter på Kreta. Boken inneholder fem fortellinger om blant annet kjærlighet på Kypros, julefeiring i England, studentengasjement i Athen og mørke hemmeligheter på Kreta.

RELATERTE BØKER