Eiendomsutvikling

Eiendomsutvikling - Stein Ness, Anne Siiri Øyasæter | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stein Ness, Anne Siiri Øyasæter
DIMENSJON
7,31 MB
FILNAVN
Eiendomsutvikling.pdf
ISBN
4198550692368

BESKRIVELSE

Denne boken gir en helhetlig og konkret fremstilling av eiendomsutviklingsprosessen fra råtomt til ferdig bygg. Utvikling av eiendom er et utpreget praktisk fag som berører en rekke forskjellige temaer, ofte med kompliserte juridiske problemstillinger. Forfatterne ser spesielt på prosessen rundt planlegging og gjennomføring av større utviklingsprosjekter fra utbyggerens ståsted med eksempler fra relevante og konkrete saker. Forfatterne kommenterer også kommunens og statens roller og oppgaver i prosessen. Det er lagt spesielt vekt på å få frem gode prosesser og løsninger for utbyggeren.

Postboks 43 Laksevåg, 5847 Bergen. A Damsgårdsveien 225, 5160 Bergen. Eiendomsutvikling - fradeling av tomt.

Vi benytter alltid lokale og pålitelige eiendomsmeglere til å gjennomføre salgsprosessen. EIENDOMSUTVIKLING I DRAMMEN. Fra år 2000 har vi utviklet Union Brygge fra en sliten og lurvete bydel, til slik den fremstår i dag.

RELATERTE BØKER