Eiendomsutvikling

Eiendomsutvikling - Stein Ness, Anne Siiri Øyasæter | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stein Ness, Anne Siiri Øyasæter
DIMENSJON
5,59 MB
FILNAVN
Eiendomsutvikling.pdf
ISBN
7628867502928

BESKRIVELSE

Denne boken gir en helhetlig og konkret fremstilling av eiendomsutviklingsprosessen fra råtomt til ferdig bygg. Utvikling av eiendom er et utpreget praktisk fag som berører en rekke forskjellige temaer, ofte med kompliserte juridiske problemstillinger. Forfatterne ser spesielt på prosessen rundt planlegging og gjennomføring av større utviklingsprosjekter fra utbyggerens ståsted med eksempler fra relevante og konkrete saker. Forfatterne kommenterer også kommunens og statens roller og oppgaver i prosessen. Det er lagt spesielt vekt på å få frem gode prosesser og løsninger for utbyggeren.

Postboks 43 Laksevåg, 5847 Bergen. A Damsgårdsveien 225, 5160 Bergen. Eiendomsutvikling - fradeling av tomt.

Vi er en moderne og fremtidsrettet utbygger med solid erfaring innen eiendomsutvikling. PAA HOLTET - OSLO Salgstart på 26 leiligheter - Holtet / Bekkelaget. ROOF GARDENS 55 spennende leiligheter med takhager.

RELATERTE BØKER