Det er bare kjærlighet

Det er bare kjærlighet - Sverre Henmo | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sverre Henmo
DIMENSJON
9,40 MB
FILNAVN
Det er bare kjærlighet.pdf
ISBN
6847751517590

BESKRIVELSE

Den vanskelige kjærligheten.Hva gjør du når du blir sammen med feil jente på grunn av din beste venn? Når du egentlig er forelsket i Alina - hun som er så pen at hun har vært med i en reklame for håndvesker.En historie om kjærlighet og vennskap, og om alt som er imellom..Anmelderne sier:.«En finstemt og fåmælt roman. (...) Hver eneste setning har noe ved seg, metaforene er slående»Hilde Matre Larsen, BOK.«Sverre Henmo er ingen fersking, og jeg tror det bare er et tidsspørsmål før han bryter lydmuren og blir et household name - altså at han blir en som alle har hørt om og som alle vil lese. Dette er veldig god litteratur. Hendelsene er gjenkjennelige, og tankene er sylskarpe. Det er en fryd å lese Sverre Henmo.»Morten Olsen Haugen,.NRK P2 Kulturhuset.«Enda godt det finnes forfattere som.fortsatt husker hvordan.det var å være ung.»Kjersti Franziska Ruud-Salomonsen, Vårt Land.«En viktig kvalitet ved en ungdomsroman er nettopp det å skildre ungdomstiden, ikke slik den fortoner seg sett i etterpåklokskapens lys, men slik den føltes da man var midt oppe i det. Og det er nettopp dette Sverre Henmo er så god til.»Mette Moe, Barnebokkritikk.no

François de La Rochefoucauld || Kjærlighet ... - Mørke kan ikke drive vekk mørke, bare lys kan gjøre det. Hat kan ikke utslette hat, bare kjærlighet kan gjøre det.

Og han har en voldelig bror som liker å erte han for det. «Det er bare kjærlighet» er en bok om forelskelse og forviklinger, utlagt på tilforlatelig vis, uten heseblesende komikk eller dystopisk dramatikk. Den er selvfølgelig også en roman om å ... det er bare kjærlighet er en spennende bok som jeg likte veldig godt det beste eller kuleste da var at de spiste middag også trodde Jonathan at det var en jente han likte og hun jenta var til og med på tv også var det bare to jenter fra klassen som sto på vær sin side av Axel og de heter Savannah og liva og de lurte på om Jonathan ville bli med ut. Det er bare kjærlighet Sverre Henmo.

RELATERTE BØKER