Den lille søvnboken

Den lille søvnboken - Atle Dyregrov | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Atle Dyregrov
DIMENSJON
12,30 MB
FILNAVN
Den lille søvnboken.pdf
ISBN
5377824161804

BESKRIVELSE

Dette er boken for deg med søvnproblemer. Den lille søvnboken er en praktisk håndbok, full av tips om forbedring av søvnkvalitet. Her finner du råd om hva du kan gjøre for å få bedre søvnrutiner, hvordan du kan få grep om tanker som holder deg våken, og hvordan du kan roe ned en urolig kropp. Denne utgaven er utvidet og oppdatert på nyere søvnforskning. Dr.philos. Atle Dyregrov har skrevet en rekke fagbøker som er oversatt til mange språk. Han er spesialist i klinisk psykologi og er faglig leder av Senter for Krisepsykologi i Bergen, der han veileder mennesker gjennom alvorlige problemer og kriser i hverdagslivet.

Søvn er en avgjørende faktor for at vi skal kunne yte maksimalt og nyte livet. Det er derfor vi på Jensen har arbeidet i over 70 år for å gi mennesker bedre netter.

Her finner du råd om hva du kan gjøre for å få bedre søvnrutiner, hvordan du kan få grep om tanker som holder deg våken, og hvordan du kan roe ned en urolig kropp.Denne utgaven er utvidet og oppdatert på nyere søvnforskning.Dr.philos. Atle Dyregrov har skrevet en rekke fagbøker som er oversatt ... Kjøp Den lille søvnboken fra Tanum Dette er boken for deg med søvnproblemer.

RELATERTE BØKER