Den lille søvnboken

Den lille søvnboken - Atle Dyregrov | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Atle Dyregrov
DIMENSJON
6,5 MB
FILNAVN
Den lille søvnboken.pdf
ISBN
5404671861438

BESKRIVELSE

Dette er boken for deg med søvnproblemer. Den lille søvnboken er en praktisk håndbok, full av tips om forbedring av søvnkvalitet. Her finner du råd om hva du kan gjøre for å få bedre søvnrutiner, hvordan du kan få grep om tanker som holder deg våken, og hvordan du kan roe ned en urolig kropp. Denne utgaven er utvidet og oppdatert på nyere søvnforskning. Dr.philos. Atle Dyregrov har skrevet en rekke fagbøker som er oversatt til mange språk. Han er spesialist i klinisk psykologi og er faglig leder av Senter for Krisepsykologi i Bergen, der han veileder mennesker gjennom alvorlige problemer og kriser i hverdagslivet.

Dette er imidlertid noe man bør vurdere nøye før. Etter å ha låst skuffen legger du nøkkelen på et sted du vet du kan hente den om du trenger å . se på noe i filmen senere.

Her finner du råd om hva du kan gjøre for å få bedre søvnrutiner, hvordan du kan få grep om tanker som holder deg våken, og hvordan du kan roe ned en urolig kropp. ... DEN LILLE SØVNBOKEN KUNSTEN Å VÅKNE UTHVILT.

RELATERTE BØKER