Den lille søvnboken

Den lille søvnboken - Atle Dyregrov | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Atle Dyregrov
DIMENSJON
11,58 MB
FILNAVN
Den lille søvnboken.pdf
ISBN
4195607819289

BESKRIVELSE

Dette er boken for deg med søvnproblemer. Den lille søvnboken er en praktisk håndbok, full av tips om forbedring av søvnkvalitet. Her finner du råd om hva du kan gjøre for å få bedre søvnrutiner, hvordan du kan få grep om tanker som holder deg våken, og hvordan du kan roe ned en urolig kropp. Denne utgaven er utvidet og oppdatert på nyere søvnforskning. Dr.philos. Atle Dyregrov har skrevet en rekke fagbøker som er oversatt til mange språk. Han er spesialist i klinisk psykologi og er faglig leder av Senter for Krisepsykologi i Bergen, der han veileder mennesker gjennom alvorlige problemer og kriser i hverdagslivet.

ende faktor for at vi skal kunne yte maksimalt og nyte livet. Det er derfor vi på Jensen har arbeidet i .

Det er derfor vi på Jensen har arbeidet i over 70 år for å gi mennesker bedre netter. På de neste sidene vil vi gi noen tips om hva som er bra Den lille søvnboken er en praktisk håndbok, full av tips om forbedring av søvnkvalitet.

RELATERTE BØKER