Barnestrikk fra paelas

Barnestrikk fra paelas - Frida Farstad Brevik, Siri Hoftun, Trude Melhus Rognstad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frida Farstad Brevik, Siri Hoftun, Trude Melhus Rognstad
DIMENSJON
10,95 MB
FILNAVN
Barnestrikk fra paelas.pdf
ISBN
8363650869217

BESKRIVELSE

Leken strikkebok fra paelas!Paelas er et lite norsk firma som siden våren 2014 har solgt strikkeoppskrifter på barneklær via www.paelas.com. I løpet av kort tid har de fått mye oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt. Nå har de tre kreative gründerne bak strikkesuksessen tatt steget videre og laget denne lekne boken, som inneholder rundt 50 nye oppskrifter til gutter og jenter i alderen 0-8 år. Men du finner også oppskrifter på klassikere som pixielue, paelas krage og popcorn-shorts..Oppskriftene gjør bruk av en rekke strikketeknikker med ulik vanskelighetsgrad, og forfatterne byr på strikkedesign som gir rom for kreativitet og valgfrihet.paelas har laget en strikkebok med inspirerende farger, stemninger, strukturer og garnkvaliteter som fortjener en plass på enhver strikkelskers kaffebord. I tillegg inneholder boken en grundig strikkeskole.Bla i boka

Mange av oppskriftene er splitter nye, mens andre er varianter av klassikere kjent fra www.paelas.com. Leken strikkebok fra paelas! paelas er et lite norsk firma som siden våren 2014 har solgt strikkeoppskrifter på barneklær via www.paelas.com. I løpet av kort tid har de fått mye oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt.

Strikkeoppskriften er hentet fra den nye boken «Barnestrikk fra paelas» som nå er på lager! God fornøyelse! :) Kortbukser med popcornmønster og relativt vid passform. Størrelse rundt ovenfra og ned.

RELATERTE BØKER