Barnestrikk fra paelas

Barnestrikk fra paelas - Frida Farstad Brevik, Siri Hoftun, Trude Melhus Rognstad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frida Farstad Brevik, Siri Hoftun, Trude Melhus Rognstad
DIMENSJON
12,79 MB
FILNAVN
Barnestrikk fra paelas.pdf
ISBN
7430767508096

BESKRIVELSE

Leken strikkebok fra paelas!Paelas er et lite norsk firma som siden våren 2014 har solgt strikkeoppskrifter på barneklær via www.paelas.com. I løpet av kort tid har de fått mye oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt. Nå har de tre kreative gründerne bak strikkesuksessen tatt steget videre og laget denne lekne boken, som inneholder rundt 50 nye oppskrifter til gutter og jenter i alderen 0-8 år. Men du finner også oppskrifter på klassikere som pixielue, paelas krage og popcorn-shorts..Oppskriftene gjør bruk av en rekke strikketeknikker med ulik vanskelighetsgrad, og forfatterne byr på strikkedesign som gir rom for kreativitet og valgfrihet.paelas har laget en strikkebok med inspirerende farger, stemninger, strukturer og garnkvaliteter som fortjener en plass på enhver strikkelskers kaffebord. I tillegg inneholder boken en grundig strikkeskole.Bla i boka

Pris NOK: 349.00 . Antall: Varebeskrivelse: paelas er et lite norsk firma som siden våren 2014 har solgt strikkeoppskrifter på barneklær via www.paelas.com.

Boken kan bestilles barnestrikk fra. paelas frida farstad brevik • siri hoftun • trude melhus rognstad.

RELATERTE BØKER