Arbeidsbok til Bedriftens økonomi

Arbeidsbok til Bedriftens økonomi - Kjell Gunnar Hoff, Morten Helbæk | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Gunnar Hoff, Morten Helbæk
DIMENSJON
9,74 MB
FILNAVN
Arbeidsbok til Bedriftens økonomi.pdf
ISBN
2229802428565

BESKRIVELSE

Oppgavetrening er et viktig redskap for alle som skal tilegne seg bedriftsøkonomisk teori og analyse. Denne arbeidsboken til 8. utgave av «Bedriftens økonomi» er utarbeidet for anvendelse av teoristoffet gjennom praktisk oppgaveløsning. Arbeidsboken følger samme struktur som læreboken, og inneholder, i tillegg til et rikt spekter av oppgaver og fyldige løsningsforslag, også «test deg selv»-oppgaver, skjemaer og tabeller til bruk i oppgaveløsningen. Arbeidsboken er revidert i henhold til læreboken, og inneholder mange nye oppgaver og forklarende løsningsforslag, hvorav mange i Excel. Den egner seg derfor også godt til selvstudier. Bokverket har egne nettsider med bl.a. interaktive oppgaver, Excel-løsninger til mange av bokens eksempler og annet nyttig støttemateriale: www.nettressurser.no/hoff

Løsningsforslag til Grunnleggende bedriftsøkonomi. Her finner du løsningsforslag til oppgavene i læreboka.

Kjell Gunnar Hoff; Jan Erik Hoff. Sammen med hovedboka "Bedriftens økonomi" gir denne oppgavesamlingen en innføring i bedriftsøkonomisk teori for høyere tekniske og økonomiske utdanninger, samt for ... Kjøp Arbeidsbok til Bedriftens økonomi fra Norske serier Oppgavetrening er et viktig redskap for alle som skal tilegne seg bedriftsøkonomisk teori og analyse.

RELATERTE BØKER