Arbeidsbok til Bedriftens økonomi

Arbeidsbok til Bedriftens økonomi - Kjell Gunnar Hoff, Morten Helbæk | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Gunnar Hoff, Morten Helbæk
DIMENSJON
9,27 MB
FILNAVN
Arbeidsbok til Bedriftens økonomi.pdf
ISBN
7850327524785

BESKRIVELSE

Oppgavetrening er et viktig redskap for alle som skal tilegne seg bedriftsøkonomisk teori og analyse. Denne arbeidsboken til 8. utgave av «Bedriftens økonomi» er utarbeidet for anvendelse av teoristoffet gjennom praktisk oppgaveløsning. Arbeidsboken følger samme struktur som læreboken, og inneholder, i tillegg til et rikt spekter av oppgaver og fyldige løsningsforslag, også «test deg selv»-oppgaver, skjemaer og tabeller til bruk i oppgaveløsningen. Arbeidsboken er revidert i henhold til læreboken, og inneholder mange nye oppgaver og forklarende løsningsforslag, hvorav mange i Excel. Den egner seg derfor også godt til selvstudier. Bokverket har egne nettsider med bl.a. interaktive oppgaver, Excel-løsninger til mange av bokens eksempler og annet nyttig støttemateriale: www.nettressurser.no/hoff

Den primære målgruppen er ingeniørstudenter og andre universitets- og høyskolestudenter som ikke studerer økonomi, men har det som en del av fagkretsen.Boken er også svært god Søkeresultater for Arbeidsbok til Bedriftens økonomi - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Arbeidsbok til Bedriftens økonomi Kjell Gunnar Hoff, Morten Helbaek (Heftet) Tips en venn 302 kr Antall .

Denne arbeidsboken til 8. utgave av «Bedriftens økonomi» er utarbeidet for anvendelse av teoristoffet gjennom praktisk oppgaveløsning. Kjøp Bedriftens økonomi på Kelkoo.

RELATERTE BØKER