29 sider mot stress

29 sider mot stress - Kerstin Jeding | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kerstin Jeding
DIMENSJON
7,39 MB
FILNAVN
29 sider mot stress.pdf
ISBN
6430501140010

BESKRIVELSE

«Hver generasjon må takle de store spørsmålene om vår grunnleggende måte å leve på. Kerstin Jeding, en ung og svært begavet psykolog med stress- og søvnforskning som spesialfelt, har formidlet et oppdatert syn på stress, søvn, angst og uro. Les og prøv ut hennes effektive metode - du blir ikke skuffet!» Aleksander Perski, stressforsker ved Stressforskningsinstitutet, Stockholms universitet. Med hjelp av denne lille boken starter du reisen til økt velbefinnendeogro i tilværelsen. Gjennom 29 sider lærer du om ACT - Acceptance and Commitment Therapy, som er en del av den kognitive atferdsterapienstredje generasjon.Du vil innse at hjernen er ikke til for at vi skal føle oss vel, den er til for at vi skal overleve. I håndteringen av stress er det rett og slett best å koble fra den ivrige og tankeproduserende hjernen og ta i bruk andre verktøy. Du blir oppmerksom på at du ikke er ett med tankene dine og at enkle øvelser kan løse vanskelige situasjoner. Du innser at du har det aller best når du unner deg noen øyeblikk med oppmerksomt nærvær.

Advarer Arbeiderpartiet mot å droppe hjemmeleksene. De 10 stressrådene er utarbeidet av konsulent Peder Giertsen.Han påpeker at negativt stress leder til ulike uønskede og skadelige konsekvenser. Det betyr at du kan bli ukonsentrert, lite produktiv, lite tilfreds osv.Stress i passende doser kan være positivt og… Stress Stress er en vanlig del av hverdagen, og kan komme fra så mangt: trafikk, bråk, lange køer, en telefon som aldri slutter å ringe, en haug med lekser eller en kronisk sykdom.

Arbeidsmiljøloven krever at arbeidsgiver kartlegger potensielle kilder til stress i arbeidet, risikovurderer disse og gjør tiltak for å sikre et fullt forsvarlig arbeidsmiljø. Trenger du et godt sitat? På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om stress og mer enn 1200 andre emner. Stress i seg selv gjør oss ikke syke, men stress som blir for intenst eller pågår over for lang tid, kan bli en belastning. På tross av at det er en utbredt oppfatning blant folk flest at psykologisk stress fører til sykdom, er ekspertene og forskerne mer usikre på denne sammenhengen 1 . Lekser skaper negativ stress, ...

RELATERTE BØKER