29 sider mot stress

29 sider mot stress - Kerstin Jeding | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kerstin Jeding
DIMENSJON
4,35 MB
FILNAVN
29 sider mot stress.pdf
ISBN
1051177091336

BESKRIVELSE

«Hver generasjon må takle de store spørsmålene om vår grunnleggende måte å leve på. Kerstin Jeding, en ung og svært begavet psykolog med stress- og søvnforskning som spesialfelt, har formidlet et oppdatert syn på stress, søvn, angst og uro. Les og prøv ut hennes effektive metode - du blir ikke skuffet!» Aleksander Perski, stressforsker ved Stressforskningsinstitutet, Stockholms universitet. Med hjelp av denne lille boken starter du reisen til økt velbefinnendeogro i tilværelsen. Gjennom 29 sider lærer du om ACT - Acceptance and Commitment Therapy, som er en del av den kognitive atferdsterapienstredje generasjon.Du vil innse at hjernen er ikke til for at vi skal føle oss vel, den er til for at vi skal overleve. I håndteringen av stress er det rett og slett best å koble fra den ivrige og tankeproduserende hjernen og ta i bruk andre verktøy. Du blir oppmerksom på at du ikke er ett med tankene dine og at enkle øvelser kan løse vanskelige situasjoner. Du innser at du har det aller best når du unner deg noen øyeblikk med oppmerksomt nærvær.

Gjennom 29 sider lærer du om ACT, Acceptance and Commitment Therapy, som er en del av den kognitive atferdsterapiens tredje generasjon. Kjøp '29 sider mot uro' av Kerstin Jeding fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788282200547 Arbeidsrelatert stress kan vurderes og forebygges på den samme systematiske måten som benyttes for andre helse-, miljø- og sikkerhetsrisikoer på arbeidsplassen.

Siden hjemmearbeid ikke utformes og gis likt er det vanskelig å vise til forskning som gir entydige svar. ...

RELATERTE BØKER