Tidsreise Trondheim

Tidsreise Trondheim - Terje Bratberg, Marte Rye Bårdsen, Daniel Johansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Bratberg, Marte Rye Bårdsen, Daniel Johansen
DIMENSJON
12,99 MB
FILNAVN
Tidsreise Trondheim.pdf
ISBN
2661454917517

BESKRIVELSE

En tretten år gammel gutt som blir hentet ut av klasserommet for å bli konge. En rik mann bruker opp alle pengene sine på å prøve å lage gull, mens en annen gir alt han eier til fattige. Det ligger vikingskip på fjorden. Det vokser appelsintrær i Stiftsgårdsparken. Voksne arbeidere går i verdens første 17. mai-tog og barn må jobbe på fabrikk! Men ingen vil være venn med Nattmannen. "Tidsreise Trondheim - Barnas byhistorie" er ei bok for skolebarn og lekne voksne. Med spennende historier og flotte illustrasjoner blir Trondheims historie gjennom tusen år for første gang fortalt for unge lesere. Du blir kjent med store konger, artige typer og helt vanlige barn som bodde i her for lenge, lenge siden. Vi reiser bakover i tid, til en by som er både velkjent og helt annerledes! "Tidsreise Trondheim - Barnas byhistorie" finnes også som interaktiv bok-app i App Store og Google Play.

Direksjonen som i dag leder Selskabet har prioritert disse temaene: byutvikling, forskjønnelse, kunnskapsformidling, sosiale- og ... Boka, Tidsreise Trondheim - Barnas byhistorie, har allerede vært i salg i bokhandelen en stund. 14.

Bli med på en tidsreise gjennom historien, og gå på skattejakt gjennom Trondheim by. Appen "Tidsreise Trondheim" finner du i App Store eller Google Play. Kan kræsje på enheter med svakere prosessorkraft en 1,9 GHz og mindre minne enn 2 GB RAM.

RELATERTE BØKER