Strikkepoesi

Strikkepoesi - Kari Hestnes | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Hestnes
DIMENSJON
4,92 MB
FILNAVN
Strikkepoesi.pdf
ISBN
2285742839850

BESKRIVELSE

Plagg du vil elske å strikke og elske å bruke i årevisHvem har vel ikke lyst til å kle seg i drømmedesign og være fryktelig fin? I Strikkepoesifår du 40 vakre strikke- og hekleoppskrifter. Plaggene har fantastisk fargebruk ogflatterende snitt, og vil virkelig sette prikken over i-en i garderoben din.Kari Hestnes har designet strikkeplagg i flere tiår. I denne boken finner du gensere,jakker, kofter, skjørt, votter, vanter og mye, mye mer. Alle har Karis gjenkjennelige oghelt spesielle signatur, men denne gangen tar hun deg med på en reise inn og gjennomlivet, og åpner opp til et helt spesielt og kreativt sted.Velkommen til en magisk og poetisk strikkereise

Gensere - er du på jakt etter ett lekkert genserdesign, sjekk ut denne siden. Jakker - er du på jakt etter ett lekkert jakkedesign, sjekk ut denne siden. STRIKKEPOESI - Rettelser Kari Hestnes Det er et enormt arbeide å lage en strikkebok.

Plaggene har fantastisk fargebruk og flatterende snitt, og vil virkelig sette prikken over i-en i garderoben din. Kari Hestnes har designet strikkeplagg i flere tiår.

RELATERTE BØKER