Strikkepoesi

Strikkepoesi - Kari Hestnes | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Hestnes
DIMENSJON
7,6 MB
FILNAVN
Strikkepoesi.pdf
ISBN
4391014671609

BESKRIVELSE

Plagg du vil elske å strikke og elske å bruke i årevisHvem har vel ikke lyst til å kle seg i drømmedesign og være fryktelig fin? I Strikkepoesifår du 40 vakre strikke- og hekleoppskrifter. Plaggene har fantastisk fargebruk ogflatterende snitt, og vil virkelig sette prikken over i-en i garderoben din.Kari Hestnes har designet strikkeplagg i flere tiår. I denne boken finner du gensere,jakker, kofter, skjørt, votter, vanter og mye, mye mer. Alle har Karis gjenkjennelige oghelt spesielle signatur, men denne gangen tar hun deg med på en reise inn og gjennomlivet, og åpner opp til et helt spesielt og kreativt sted.Velkommen til en magisk og poetisk strikkereise

Pinner & garn. Scanvik er importør og distributør af: Rejseguider og landkort til hele verden, nordiske bøger, andre internationale udgivelser, reoler, legetøj og sprogkurser. Kjøp Den strikkeboka fra Bokklubber Strikk deg i balanse Rødt styrker energien, gult nærer intellektet og blått gjør oss åpne for kommunikasjon Med utgangspunkt i urgammel kunnskap om våre chakraers tilknytning til farger, presenterer Kari Hestnes 48 strikkeoppskrifter for tidløse plagg til hverdags og fest: lekkert tilbehør, herlige kosegensere og vakre kofter. Strikkebøker fra 99 kr - Bøker på CDON. Lave priser og rask levering.

Kjøp. Den strikkeboka - en verden full av farger! (BOK) Kari Hestnes Kunder som har sett på dette produktet er også ... Karihdesign -Strikkedesigner, Gran, Norway.

RELATERTE BØKER