Snart foreldre

Snart foreldre - Cecilia Chrapkowska, Agnes Wold | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilia Chrapkowska, Agnes Wold
DIMENSJON
11,26 MB
FILNAVN
Snart foreldre.pdf
ISBN
2705128779984

BESKRIVELSE

Som kommende foreldre får man mange råd om graviditet og småbarnstiden. Forfatterne har gått gjennom hva som er vitenskapelig bevist, som påbud og forbud for gravide, kosthold i svangerskapet, fødsel, søvn, vaksiner og amming. Her presenteres forskning på en enkel måte med vitenskapelige fakta og gode råd. Alt du trenger for å gi barnet og deg selv den best mulige starten på livet sammen.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris snart foreldre. teller at smokken fikk barnet hennes til å sove i hvert fall noen timer i strekk om natten.

Lengter du etter mer tid og energi i ditt familieliv? Vi du gjerne vite hvordan du kan skape harmoni i familien og skruen ned for konflikter, krangling, irritasjon og manglende overskudd? Lengter du etter en dyb, nær og kjærlig forbindelse til din partner? Kjøp Snart foreldre. Som kommende foreldre får man mange råd om graviditet og småbarnstiden.

RELATERTE BØKER