Snart foreldre

Snart foreldre - Cecilia Chrapkowska, Agnes Wold | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilia Chrapkowska, Agnes Wold
DIMENSJON
11,22 MB
FILNAVN
Snart foreldre.pdf
ISBN
6381192111091

BESKRIVELSE

Som kommende foreldre får man mange råd om graviditet og småbarnstiden. Forfatterne har gått gjennom hva som er vitenskapelig bevist, som påbud og forbud for gravide, kosthold i svangerskapet, fødsel, søvn, vaksiner og amming. Her presenteres forskning på en enkel måte med vitenskapelige fakta og gode råd. Alt du trenger for å gi barnet og deg selv den best mulige starten på livet sammen.

Forfatterne har gått gjennom hva som er vitenskapelig bevist ... Snart kan foreldre bli pålagt å ta imot hjelpetiltak. Barnevernet vil få mer makt og flere virkemidler.

KOMMER SNART. Lengter du etter mer tid og energi i ditt familieliv? Vi du gjerne vite hvordan du kan skape harmoni i familien og skruen ned for konflikter, krangling, irritasjon og manglende overskudd? Lengter du etter en dyb, nær og kjærlig forbindelse til din partner? Kjøp Snart foreldre.

RELATERTE BØKER