Si bare ett ord

Si bare ett ord - Pål Gerhard Olsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål Gerhard Olsen
DIMENSJON
4,95 MB
FILNAVN
Si bare ett ord.pdf
ISBN
4383441251804

BESKRIVELSE

Sansenært mannsportrett, om fortidens lys og mørke og om lesningens og kroppsarbeidets glederAnleggsgartneren Vidar Skauge befinner seg midt i livet. Han har mistet sin kone i kreft, og plages dessuten av tanker om at han på det personlige plan ikke har fått utrettet det han burde. Under et besøk på Nasjonalgalleriet legger han merke til en tenåringsgutt som oppslukt betrakter et relativt uanselig naturmaleri. Det viser seg at gutten er arameisk flyktning fra Irak, og har valgt stumhet som strategi stilt overfor det norske omsorgssamfunnet. Møtet med den tause gutten og psykiateren som behandler ham, gir støtet til en prosess som i løpet av noen høstmåneder fører til en omveltning i Vidars indre landskap.Anmelderne mener: "... elegant turnert ..." Jan Askeland, Stavanger Aftenblad

Sansenært mannsportrett, om fortidens lys og mørke og om lesningens og kroppsarbeidets gleder . Pris: 239,-(E-bok) Kjøp på Ark.no Pris: 239,-(E-bok) Kjøp på Ark.no Anleggsgartneren Vidar Skauge befinner seg midt i livet.

more_vert. open_in_new ... - Forskning viser at barn i alderen ett til seks år i snitt lærer seg ni til ti nye ord hver dag, forteller Farmen Holt.

RELATERTE BØKER