Ro for livet

Ro for livet - Stein Hoff | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stein Hoff
DIMENSJON
12,61 MB
FILNAVN
Ro for livet.pdf
ISBN
4354261658976

BESKRIVELSE

Etter at Stein Hoff har passert 70 år legger han ut på en rotur alene over Atlanterhavets tøffeste og mest værharde strekning: Nord-Atlanteren. Denne roturen kunne blitt hans siste.Stein Hoff er en havets pioner. Han og familien har seilt jorden rundt og han har rodd to ganger tidligere over Atlanterhavet. Nå vil Hoff følge i de første havroerne, Harbo & Samuelsens, farvann, og han vil vise at alder ikke er en hindring. Men i et uvær av nesten orkans styrke må han etter mer enn 80 døgn gi opp prosjektet og forlate båten i en dramatisk redningsaksjon. Med utgangspunkt i loggboken fra turen forteller han om roing, livet i en liten båt og kjærligheten til åpent hav. Det er også en fortellingen om en familie som har kryssing av verdenshavene i små båter som sin felles lidenskap.

1,005 likes. "#roforlivet2017" har som mål å samle inn 150.000 kroner til Barnekreftforeningen, rekruttere 150 nye blodgivere og benmargsdonorer og fremme roing som fysisk aktivitet. Inspirerende, morsomme og underfundige ordtak om livet og det å være menneske.

For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp tar livet med ro i ordboka. Kreftforeningens virtuelle Stafett for livet. 6.

RELATERTE BØKER