Orientekspressen

Orientekspressen - Torbjørn Færøvik | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torbjørn Færøvik
DIMENSJON
5,11 MB
FILNAVN
Orientekspressen.pdf
ISBN
6825133082301

BESKRIVELSE

Norges fremste reiseskildrer har fulgt verdens mest berømte togspor - fra London til Istanbul og videre til Samarkand og leverer sin mest sprudlende bok til nå.I mer enn hundre år rullet den legendariske Orientekspressen på strekningen mellom Paris og Istanbul. Med historien som bakteppe legger Torbjørn Færvik i denne boken ut på sin lengste togreise noensinne - fra London til Samarkand. Den eventyrlige reisen går gjennom tolv land og tjueto byer, den strekker seg over en distanse på 8000 kilometer og inkluderer kryssingen av Det kaspiske hav i en rustholk.Torbjørn Færøvik er den eneste som har vunnet Brageprisen tre ganger. Som forfatter er han kjent for sine kunnskaper, sin åpenhet og nysgjerrighet - og sin humor. Han fornekter seg heller ikke i denne sin tiende bok. Igjen byr han på et rikt galleri av mennesker og menneskeskjebner, av kulturer og tradisjoner og historiske dramaer. I en verden som krymper år for år, blir denne boken en viktig innfallsport til land som kommer oss stadig nærmere."Det falt seg naturlig å avslutte reisen i Samarkand," forteller forfatteren. "Silkeveiens perle, alle drømmeres mål." Lukk dørene, ta plass. Bli med på en reise du sent vil glemme.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok, Heftet | 9788202445799 Etter å ha solgt Venice Simplon Orient Express (Orientekspressen) til et tre-sifferet antall norske kunder var det på tide at noen av kontorets representanter i selvsyn fikk ta del i den opplevelsen toget er.Togspesialistene Thomas og Svein Erik var de som ble sendt av gårde. Orientekspressen - den sanne historia Det oser mystikk, eventyr og luksus av den mest berømte togruta i verda. Kunsten å reise vart aldri den same etter at Orientekspressen opna i 1883. Orientekspressen var navnet på en langdistancetogforbindelse, der oprindeligt blev drevet af Compagnie Internationale des Wagons-Lits.

I 1982 ble en forkortet Orientekspress-rute åpnet mellom London-Venezia, delvis med ... Orientekspressen til Skandinavia (VG Nett) Til våren kan du kjøre tog med blankpusset messing-interiør og broderte emblemer på sengetøyet. Kjøp Orientekspressen - En vårreise fra Cappelendamm Norges fremste reiseskildrer har fulgt verdens mest berømte togspor - fra London til Istanbul og videre til Samarkand og leverer sin mest sprudlende bok til nå. I mer enn hundre år rullet den legendariske Orientekspressen på strekningen mellom Paris og Istanbul. Skal I fejre en særlig anledning, eller trænger I bare til et romantisk eventyr, så tag på rejse med Orientekspressen og oplev en verden svøbt ind i historie og luksus.

RELATERTE BØKER