Om rehabilitering

Om rehabilitering - Trine Normann, Johans Tveit Sandvin, Hanne Thommesen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trine Normann, Johans Tveit Sandvin, Hanne Thommesen
DIMENSJON
10,33 MB
FILNAVN
Om rehabilitering.pdf
ISBN
9081068381552

BESKRIVELSE

Hva betyr rehabilitering for brukere, pårørende, tjenesteytere, ledere og beslutningstakere? Hvilke prinsipper må ligge til grunn for handling dersom brukerne skal få relevant og god bistand i sin individuelle prosess? Denne boken handler om den menneskelige og mellommenneskelige rehabiliteringsprosessen som mange med en funksjonsnedsettelse gjennomgår for å kunne delta i samfunnet på egne premisser. Boken tar utgangspunkt i definisjonen av habilitering og rehabilitering som er nedfelt i Rehabiliteringsforskriften, og utdyper og diskuterer elementene i denne.

Les mer om retten til rehabilitering her. Hjem igjen.

En del har behov for fortsatt rehabilitering i regi av kommunehelsetjenesten eller i samarbeid mellom spesialisthelsetjenesten og kommunehelsetjenesten. OM KREFTREHAB. Vi arrangerer nasjonale fagdager om rehabilitering for kreftpasienter hvert andre år.

RELATERTE BØKER