Om rehabilitering

Om rehabilitering - Trine Normann, Johans Tveit Sandvin, Hanne Thommesen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trine Normann, Johans Tveit Sandvin, Hanne Thommesen
DIMENSJON
10,82 MB
FILNAVN
Om rehabilitering.pdf
ISBN
6516493393801

BESKRIVELSE

Hva betyr rehabilitering for brukere, pårørende, tjenesteytere, ledere og beslutningstakere? Hvilke prinsipper må ligge til grunn for handling dersom brukerne skal få relevant og god bistand i sin individuelle prosess? Denne boken handler om den menneskelige og mellommenneskelige rehabiliteringsprosessen som mange med en funksjonsnedsettelse gjennomgår for å kunne delta i samfunnet på egne premisser. Boken tar utgangspunkt i definisjonen av habilitering og rehabilitering som er nedfelt i Rehabiliteringsforskriften, og utdyper og diskuterer elementene i denne.

For å finne ut av om du kan få dekket rehabilitering med forsikring, må du selv ta kontakt med ditt forsikringsselskap. Mer informasjon om rehabilitering og forsikring finner du på denne siden. Rehabilitering når du skal tilbake i jobb.

LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, er en medlemsbasert, ideell og helhetlig helseorganisasjon. Veileder om rehabilitering, habilitering, individuell plan og koordinator IS-IS-2651 6. Forskjellene kommer primært til uttrykk i de utøvende tjenestene, hvor det først og fremst skiller mellom målgrupper.

RELATERTE BØKER