Nyttig eksamensangst

Nyttig eksamensangst - Jan Arrhenius | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Arrhenius
DIMENSJON
11,46 MB
FILNAVN
Nyttig eksamensangst.pdf
ISBN
5213286802038

BESKRIVELSE

"Nyttig eksamensangst" er en bok for deg som skal opp til eksamen og trenger å vite hvordan du kan vende eksamensnervøsiteten din til noe nyttig.Boka forklarer hva angst og frykt er, hvordan det starter og hva det ender med. Den forklarer helt konkret hvordan man kan finne ut hva man er redd for, og hvilke forholdsregler man kan ta. Den tar også for seg den tiden man leser til eksamen, og hvordan angsten kan gjøre nytte når man skal lese og huske. Selve eksamensdagen blir også behandlet. Forfatteren Jan Arrhenius er psykolog med lang erfaring fra arbeid med både barn og voksne.

Her er ekspertenes råd til hvordan du kan håndtere angsten og prestere godt, enten du er «frøken lesehest» eller «herr best under press». Vi har besøk av Sandra Yeomans, student, administrasjon og ledelse og Olav Schewe, ekspert på studieteknikk. Olav Schewe gir deg tips til gode forberedelser. Mestring av eksamensangst.

En kvalitativ analyse av studenters opplevelser av eksamenssituasjonen. Stensil: Institutt for samfunnspsykolog, Universitetet i Bergen.

RELATERTE BØKER