Lovsamling i markedsrett

Lovsamling i markedsrett - Kjell Ove Ernes, Patrick Neumann | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Ove Ernes, Patrick Neumann
DIMENSJON
6,66 MB
FILNAVN
Lovsamling i markedsrett.pdf
ISBN
9522364475878

BESKRIVELSE

Boken er en samling av de lovene som er relevante for faget markedsrett. I tillegg er det inntatt sentrale forskrifter og direktiver. Hensikten med samlingen er å gi et konsentrert utdrag av relevante kilder som kan tjene som et nyttig oppslagsverk for studenter i markedsrett. Har du behov for lover som ikke finnes i denne samlingen, finner du fullstendige lovtekster på www.lovdata.no. Kjell Ove Ernes er høyskolelektor i juridiske fag ved Høyskolen Kristiania og universitetslektor i personalledelse ved UiT. Patrick Neumann er master i rettsvitenskap fra 2013. Han har jobbet i Forsvarsdepartementet, vært dommerfullmektig i Inntrøndelag tingrett og jobber som advokat i advokatfirmaet Hammervoll Pind DA.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Vår pris 425,-(portofritt). Pensumbøker i alle fag.

Vennligst logg in eller registrer for å poste kommentarer. Forhåndsvis tekst Kjøp Oppgavesamling i arbeidsrett fra Bokklubber Oppgavesamlingen inneholder både teoretiske og praktiske oppgaver i arbeidsrett og er et nyttig hjelpemiddel for studenter og andre som skal lære seg faget arbeidsrett.

RELATERTE BØKER