Lovsamling i markedsrett

Lovsamling i markedsrett - Kjell Ove Ernes, Patrick Neumann | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Ove Ernes, Patrick Neumann
DIMENSJON
11,76 MB
FILNAVN
Lovsamling i markedsrett.pdf
ISBN
3511228767625

BESKRIVELSE

Boken er en samling av de lovene som er relevante for faget markedsrett. I tillegg er det inntatt sentrale forskrifter og direktiver. Hensikten med samlingen er å gi et konsentrert utdrag av relevante kilder som kan tjene som et nyttig oppslagsverk for studenter i markedsrett. Har du behov for lover som ikke finnes i denne samlingen, finner du fullstendige lovtekster på www.lovdata.no. Kjell Ove Ernes er høyskolelektor i juridiske fag ved Høyskolen Kristiania og universitetslektor i personalledelse ved UiT. Patrick Neumann er master i rettsvitenskap fra 2013. Han har jobbet i Forsvarsdepartementet, vært dommerfullmektig i Inntrøndelag tingrett og jobber som advokat i advokatfirmaet Hammervoll Pind DA.

Heftet / 2017 / Bokmål 9788245021943. 425,-348,-Anbefalt litteratur (Kryss av for produktene du ønsker å bestille) Oppgavesamling i markedsrett og etikk.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Vår pris 425,-(portofritt). Pensumbøker i alle fag.

RELATERTE BØKER