Karsten og Petra på skiskole

Karsten og Petra på skiskole - Tor Åge Bringsværd | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Åge Bringsværd
DIMENSJON
11,10 MB
FILNAVN
Karsten og Petra på skiskole.pdf
ISBN
3587494748542

BESKRIVELSE

Bøkene om Karsten og Petra er blant de mest populære barnebøkene 3-6 år. Om vennskap og lek.Alle de store barna i barnehagen til Karsten og Petra skal på skiskole. Det er mosomt å lære å tråkke oppoverbakke og spennende å kjøre nedover. Petra er den flinkeste av alle.De første bøkene om Karsten og Petra kom i 1992. Det er blitt en hel bokserie om de to barnehagebarna. Mange barn kjenner Karsten og Petra, også på grunn av filmene som er laget om dem og kosedyrene deres.

Alle de store barna i barnehagen skal på skiskole, så det skal Petra også. Karsten har fått skøyter til jul, så... Det er vinter og Karsten og Petra er kjempeglade for at snøen har kommet.

Karsten har fått skøyter til jul, så... Det er vinter og Karsten og Petra er kjempeglade for at snøen har kommet. Da kan de være ute og gå på ski og skøyter.

RELATERTE BØKER