Jeg teller 1 2 3

Jeg teller 1 2 3 Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,50 MB
FILNAVN
Jeg teller 1 2 3.pdf
ISBN
6158532049561

BESKRIVELSE

Jeg teller 1 2 3 er en tellebok for de minste i serien Lek og lær. Med denne boken kan de aller yngste lære å telle fra 1 til 10, kjenne på tallformen, og flytte på de små telleknappene på hver side.Møt sjiraffen og løven som er ti-tall og venner - og så kan du telle alle du kjenner!Lek og lær er en serie alderstilpassede produkter for barn mellom 0 og 3 år og er den perfekte startpakken for de aller yngste leserne. I tillegg til telleboka finnes også Så stor er jeg! - Høydemåler, Mine første lærekort og Dyrene sier titt-tei! CE-merket: Egnet for barn i alle aldre

Hele kroppen min kollapset. Smerter i alle ledd.

I algebraen opererer man også med brøker hvor teller og/eller nevner er bokstavuttrykk. 49 24 = 2 1 24 Multiplikasjon av brøker. Andre oppgave: Mutliplikasjon av brøker betyr å multiplisere teller med teller og nevner med nevner.

RELATERTE BØKER