Gudenes fall

Gudenes fall - Cornelius Jakhelln | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cornelius Jakhelln
DIMENSJON
10,75 MB
FILNAVN
Gudenes fall.pdf
ISBN
2830579188004

BESKRIVELSE

"Tårene renner, jei har vont for å se klart. Endeli går jei opp på sena, vor jei får en mikk i hånna. Så langt jei kan se sitter norner å åsynjer, dverger å sjemper, hirdmenn å dyr, springskallebrøle er høyere enn alt, å de er retta mot mei. Ijen er jei herre over Allheimen, de er derfor jei griner som en onge." I Gudenes fall (norsk vinner av den store nordiske romankonkurransen i 2007) får vi innblikk i de mytologiske helter og heltinners vanskelige liv. Fra Underheimen forbanner de kristningen av Norden og forfallet som fulgte. Odin vil opp og ut, for å ta makten over menneskene som drev ham under jorden. Dessverre er det ikke bare religionen som står i veien. Her møter du dvergen Regin som vil herske i Overheimen og utrydde Åsgård med sin hær av bionter, den svikefulle Loke og de forvirrede jotnene som skifter tro hver uke. Dvergen Hornbore skal til Reykjavik for å bli Robbie Williams, Frøya er fremdeles kåt og Tor med hammeren vasker seg for første gang.Gudenes fall er sprelsk og samfunnskritisk, morsom og rå, direkte og intrikat. Sjelden har du sett gudene like føkking kreizi som dette.

Verden er gått av hengslene: Gudene er på jakt etter et nytt sted å bo. Kjøp Gudenes fall fra Tanum Norsk vinner av den store nordiske romankonkurransen! 'Tårene renner, jei har vont for å se klart. Endeli går jei opp på sena, vor jei får en mikk i hånna.

Jakhelln har mastergrader i filosofi fra Université Paris-Sorbonne, Paris IV og University of Sussex.Han har skrevet artikler for Dagsavisen og kronikker for Dagbladet.Fra 2009 har han dessuten vært litteraturkritiker i ... Norsk vinner av den store nordiske romankonkurransen!Tårene renner, jei har vont for å se klart. Endeli går jei opp på sena, vor jei får en mikk i hånna.

RELATERTE BØKER