Gran Canaria sør

Gran Canaria sør - Pål H. Gjerden, Emma A. Arthur | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål H. Gjerden, Emma A. Arthur
DIMENSJON
8,96 MB
FILNAVN
Gran Canaria sør.pdf
ISBN
2297345224893

BESKRIVELSE

Turmulighetene sør på Gran Canaria er mange. Selv fra Puerto Rico, Arguineguín og andre favorittsteder for nordmenn er det mulig å ta på seg turstøvlene, og vandre opp langs langstrakte, øde åsrygger og gjennom ville barrancos uten å måtte hoppe på en buss eller sette seg i bilen. Turene er av varierende lengde og vanskelighetsgrad, fra rusleturer på en time eller to til lange og tøffe turer. Et hendig format gjør at boken er lett å ta med på tur og lett å bruke. Detaljerte kart for hver tur og nøyaktige turbeskrivelser gjør det enkelt å finne fram. Tid og distanse er angitt for alle viktige passeringspunkt langs turrutene. Praktisk informasjon så som beskrivelse av kjøreruter til startpunkt for vandringene, og nøyaktig informasjon om adkomst også med buss er tatt med for hver tur. Introduksjonskapitlet inneholder annen nyttig informasjon, og gir en kort innføring i interessante særtrekk ved landskap og kultur.For turer i fjellene og nord på øya se vår bok Gran Canaria Midt- og Nord Fotturguide.

Det har Frifot forlag gjort noe med. - Vi har nå utgitt en publikasjon med detaljerte kart og annen informasjon om bussrutene sør på Gran Canaria, sier Pål H.

387 liker dette. Formidling av utleieleiligheter.

RELATERTE BØKER