Fatalisten Jacques og herren hans

Fatalisten Jacques og herren hans - Denis Diderot | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Denis Diderot
DIMENSJON
7,31 MB
FILNAVN
Fatalisten Jacques og herren hans.pdf
ISBN
6695542827292

BESKRIVELSE

Romanens grunnholdning er humoren og illusjonen, og tjeneren er hovedpersonen. Jacques går i gang med å fortelle om sine kjærlighetsopplevelser med den uforlignelige Denise, men må finne seg i å bli avbrutt av en rekke viderverdigheter, innfall og belæringer. Den muntre dialog mellom tjener og herre berører kjærligheten og livet, kunsten og naturen og den ubønnhørlige sammenhengen mellom årsak og virkning. Avslutningen på Jacques kjærlighetshistorie må stadig utsettes.

E-bok, Bokmål. 239,-NÅ 209,-Kjøp på Ebok.no Kule kidz gråter ikke Jacques Vriens. Fatalisten Jacques og herren hans.

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000 ... Fatalisten Jacques og herren hans. Denis Diderot; Henning Hagerup (Oversetter) Serie: Romantikerserien den blå blomst 20.

RELATERTE BØKER