Fatalisten Jacques og herren hans

Fatalisten Jacques og herren hans - Denis Diderot | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Denis Diderot
DIMENSJON
10,48 MB
FILNAVN
Fatalisten Jacques og herren hans.pdf
ISBN
5773406032393

BESKRIVELSE

Romanens grunnholdning er humoren og illusjonen, og tjeneren er hovedpersonen. Jacques går i gang med å fortelle om sine kjærlighetsopplevelser med den uforlignelige Denise, men må finne seg i å bli avbrutt av en rekke viderverdigheter, innfall og belæringer. Den muntre dialog mellom tjener og herre berører kjærligheten og livet, kunsten og naturen og den ubønnhørlige sammenhengen mellom årsak og virkning. Avslutningen på Jacques kjærlighetshistorie må stadig utsettes.

245,-Den ensomme vandrers drømmerier Jean-Jacques Rousseau. E-bok i salg / nedlastbar / les info først.

Hvad mener I derom? ; En faders samtale med sine børn eller Om faren ved at sætte sig udover lovene (Leif Nedergaard overs.) i: Udvalgte skrifter af Voltaire, Rousseau, Diderot : et kommenteret udvalg af de franske oplysningsskribenter , Hagerup, 1956. Denis Diderot (født 5. oktober 1713, død 31.

RELATERTE BØKER