Eventyrverden

Eventyrverden - Peter Christen Asbjørnsen, Jørgen Moe | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Christen Asbjørnsen, Jørgen Moe
DIMENSJON
9,5 MB
FILNAVN
Eventyrverden.pdf
ISBN
3035292263042

BESKRIVELSE

I disse ti eventyrene av Asbjørnsen og Moe, gjengitt i sin helhet, møter du den frodige norske eventyrverdenen, og med Ivo Caprinos fantasifulle eventyrfigurer blir fortellingene så virkelige og underholdende som du ellers bare kan oppleve dem i Eventyrgrotten i Hunderfossen Familiepark ved Lillehammer.

På vei inn i hulen oppdager du at Thor, lynguden, har mistet hammeren Mjölnir i forberedelsene til slaget ved Ragnarok. Gjevilvasshytta er innfallsporten til Trollheimens eventyrverden, og ligger majestetisk til som en kongsgård i lia ovenfor Gjevilvatnet. Hytta er den perfekte base for turer til sagnomsuste topper som Blåhøa, Gjevilvasskamban og Okla, som ruver like ved, samt som startskudd for lengre ekskursjoner inn i magiske Trollheimen.Gjevilvasshytta inngår i suksessturene Trekanten i Trollheimen og ... Naturens eventyrverden:...

Tuben inneholder blandede Funky Foam-figurer med ulike farger og størrelser innenfor sine respektive temaer. Figurene er populære til DIY, tegninger, scrapbooking, gaveinnpakning m.m - hvorfor ikke gi favoritblokken en unik look? Pakken inneholder ca.

RELATERTE BØKER