En oversikt over forsvunne ektemenn

En oversikt over forsvunne ektemenn - Natasha Solomons | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Natasha Solomons
DIMENSJON
5,43 MB
FILNAVN
En oversikt over forsvunne ektemenn.pdf
ISBN
6568315916485

BESKRIVELSE

Når Juliet Montagues ektemann forsvinner, er det som om Juliet også blir borte. I det jødiske samfunnet hun tilhører er hun usynlig, selv om hun er mor til to barn. Men på 30-årsdagen sin gjør hun noe uventet. I stedet for å kjøpe et kjøleskap, slik hun har planlagt, bruker hun sparepengene på et portrett av seg selv. Hun ønsker å bli sett. «[...]en vakker fortelling om en kvinne som ble forlatt død sosialt, men som reiser seg igjen ved å gripe fast i livet.» The Times«Gjennom Juliet skaper Solomons et rikt portrett av en kvinne som viser styrke og mot under vanskelige forhold.» Library Journal (starred review)«Mysterium og romantisk drama i ett». RT Book Reviews«Forfører deg med sin sjarm, særegenhet og gammeldagse fortellerstil.» Daily Mail«En sjarmerende fortelling.» Good Housekeeping «Denne geniale romanen er fylt med empati og humor. Jeg elsket den.»Irish Examiner«Natasha Solomons har skrevet en ny vinner med En oversikt over forsvunne ektemenn [...] en vakker fortelling [...]» The Cleveland Plain Dealer

En oversikt over forsvunne ektemenn er fortellingen om en uvanlig kvinnes reise gjennom livet. Når Juliet Montagues ektemann forsvinner, er det som om Juliet også blir borte. I det jødiske samfunnet hun tilhører er hun usynlig, selv om hun er mor til to barn.

Når Juliet Montagues ektemann forsvinner, er det som om Juliet også blir borte. I det jødiske samfunnet hun tilhører er hun usynlig, selv om hun er mor til to barn. Når Juliet Montagues ektemann forsvinner, er det som om Juliet også blir borte.

RELATERTE BØKER