Den svenske fiskeskipperens død

Den svenske fiskeskipperens død - Sten Olsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sten Olsen
DIMENSJON
4,45 MB
FILNAVN
Den svenske fiskeskipperens død.pdf
ISBN
3728136598201

BESKRIVELSE

Utdrag fra boken: I en liten kro i utkanten av ingensteder bortenfor hvorsomhelst tok han inn for å få en middag. En Sankthansmiddag med fast meny. Ikke noe valg av hovedrett her. To familier var gjester og ble servert den norske festmiddagen: kjøttkaker, poteter, brun saus og stuede grønne erter. Så Gustav oppførte seg som norsk da det ikke var noe alternativt valg og bestilte kjøttkaker, poteter med brun saus med stuede grønne erter. Mange år senere skulle også jeg oppleve at en gammel dame valgte denne festmiddagen fordi de stuede grønne ertene var gått av moten. Og jeg er enig med henne, stuede grønne erter gjør middagen spesiell.

Svenske Adam Alsing har vært å se på norske skjermer flere ganger. Ifølge familien er han nå gått bort etter å ha vært coronasyk. Den svenske programlederen Adam Alsing er død, 51 år gammel.

januar i år ble treåringen funnet død i leiligheten til foreldrene i Norrköping. Ifølge nyhetsbyrået TT hadde hun ligget død i flere dager da politiet tok seg inn i leiligheten. Den kjente svenske skuespilleren ble 56 år gammel.

RELATERTE BØKER