ADHD og samliv

ADHD og samliv - Sverre Hoem | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sverre Hoem
DIMENSJON
7,21 MB
FILNAVN
ADHD og samliv.pdf
ISBN
2983058163196

BESKRIVELSE

Voksne med ADHD har mer fargerike, mindre konvensjonelle og mer konfliktfylte samliv enn andre. Noen ganger går det veldig bra, ofte går det ganske dårlig. Kort sagt: ADHD gir flere samlivsbrudd og kortere levetid for parforholdet. Hva kan du gjøre med det? Skal du la være å leve i et forhold? Gjennom eksempler, historier, lett fagstoff og refleksjoner gir forfatteren deg veiledning til hvordan du kan være en god partner. Du følger to par, og forfatteren selv, i deres møter med parlivets små og store utfordringer. Emosjonell nærhet, kommunikasjon, konflikthåndtering, økonomi og arbeidsfordeling står på dagsorden for å gi deg med ADHD og din partner bedre forutsetninger for å lykkes i forholdet. Når kjærlighet kombineres med kunnskap, er prognosen best.

Jeg får jo mange tilbakemeldinger fra henne, oppgitthet og såret. M... Kjøp 'ADHD og samliv' av Sverre Hoem fra Norges raskeste nettbokhandel.

Det er klart det er nært Title: Hoem - ADHD og samliv , Author: Gyldendal Norsk Forlag, Name: Hoem - ADHD og samliv , Length: 16 pages, Page: 1, Published: 2020-03-17 Issuu company logo Issuu Voksne med ADHD må også lære seg å håndtere tilstanden, og mange gjør det med hell. Langtidsbehandling kan redusere problemer både hjemme og på jobb, og gjør at familielivet fungerer fint og at man kan nå faglige mål i arbeidskarrieren på lik linje med andre.

RELATERTE BØKER