Vinboka

Vinboka - John Erik Kristensen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Erik Kristensen
DIMENSJON
8,90 MB
FILNAVN
Vinboka.pdf
ISBN
3524789778081

BESKRIVELSE

Dette er en enkel og lettfattelig bok med grunnleggende kunnskap om vin og andre drikkevarer. Den første delen av boken handler om vin, med kapitler om vinens historie, om forskjellige druer, om vinproduserende land og de viktigste vinene derfra, og om hvordan man lager vin, fruktvin og musserende vin. Den andre delen tar for seg sterkvin, brennevin, øl og alkoholfrie drikkevarer. Den tredje delen forteller om baren og om miksing av drinker. I den fjerde delen ser vi på alkohollovgivning og på alkoholens bakside: alkoholmisbruk og skader av alkohol. Den femte og siste delen inneholder en omfattende ordliste og faguttrykk.

Den første delen av boken handler om vin, med kapitler om vinens historie, om ... Forlagets omtale: Høst av naturens overflod og lag din egen vin! Vin med smaker fra naturen er din vei inn i en ny verden av opplevelser og smaker farget av sommerens sol. Hagens frukt og bær og skogens og fjellets sødmefylte delikatesser er ypperlige råvarer til vinlegging. Den tredje vinboka er ikke helt ny (utgitt i 2016), men like aktuell.

Ta kontakt med faglærar viss du er Forlag SAMFUNNSFAG KROPPSØVING ENGELSK ... Framstillinga av vinens historie i den første moderne norske vinboka, Frankrikes vine, skrevet av vinhandleren Bjarne Kroepelien (1922), begynner slik: "Vinstokken og fremstillingen av vin har været kjendt fra den tidligste oldtid og der er opbevaret minder om mange andre end Noah, som har beskjæftiget sig med at plante vin paa marken. Leste du denne: Om hvorfor du bør ha med deg denne vinboka på reise. Nyheter og konkurranser Odd Roar Lange October 19, 2019 vin, banksys Comment.

RELATERTE BØKER