Verda er full av ord

Verda er full av ord - Lene Krogh Larsen, Hanne Møller Pedersen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lene Krogh Larsen, Hanne Møller Pedersen
DIMENSJON
6,7 MB
FILNAVN
Verda er full av ord.pdf
ISBN
2893073361236

BESKRIVELSE

Verda er full av ord elevbok hjelper elevane med å bruke enkle reiskapar for å forstå, hugse og fortelje att både fakta- og fiksjonstekstar læraren les høgt. Gjennom samtale, forståingsstrategiar, teikning og skriving arbeider klassa systematisk både med utvalde ord og med forståinga av heile teksten. Verda er full av ord er samansett av - elevbok - antologi og lærarrettleiing - biletplansjar i elektronisk versjon

Velkjende språklege motpolar er tom - full og svolten - mett. Somme trur at det må finnast eit eige ord for det motsette av tørst, og vil ikkje utan vidare godta utørst som motstykke (antonym), endå ... Å utforske verda med ord Skrivelyst og skrivetips er tema når Sunniva Relling Berg fortel om og les frå bøkene sine.

En tekst med mange verdiladde ord virker mindre nøytral. Positivt eller negativt ladde ord: «Fredsforkjemper», ... Alle ord er snakket døde og ligger strødd omkring som krøllete aviser.

RELATERTE BØKER