Skjulte ressurser

Skjulte ressurser - Susanne Bang, Ken Heap | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Susanne Bang, Ken Heap
DIMENSJON
9,78 MB
FILNAVN
Skjulte ressurser.pdf
ISBN
4729295715521

BESKRIVELSE

Boka setter søkelys på den rikdom av ressurser som ligger i selve gruppesituasjonen. Forfatterne argumenterer for økt bruk av gruppens egne iboende krefter og potensiale. De beskriver en rekke ulike arbeidsmåter som faglig veileder kan anvende for å oppnå en mer aktiv bruk av gruppeprosessen. Skjulte ressurser gir den første samlede norske metodebeskrivelse i denne sammenheng. Den er et arbeidsredskap for faglige veiledere, lærere, konsulenter og andre utøvere og studenter på det psykososiale området. Boka inneholder eksempler fra ulike felt innenfor omsorg og behandling.

Ressurser er et svært vidt begrep og angir kilder til alt fra fysiske omdanningsprosesser, produksjon ... Nattens drømmer - våre skjulte ressurser -avlyst p.g.a. virusutbryddet.

Den er et arbeidsredskap for faglige veiledere, lærere, konsulenter og andre utøvere og studenter på det psykososiale området. Boka inneholder eksempler fra ulike felt innenfor omsorg og behandling. Kjøp 'Skjulte ressurser, om veiledning i grupper' av Susanne Bang fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER