Skjulte ressurser

Skjulte ressurser - Susanne Bang, Ken Heap | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Susanne Bang, Ken Heap
DIMENSJON
8,80 MB
FILNAVN
Skjulte ressurser.pdf
ISBN
6287535309784

BESKRIVELSE

Boka setter søkelys på den rikdom av ressurser som ligger i selve gruppesituasjonen. Forfatterne argumenterer for økt bruk av gruppens egne iboende krefter og potensiale. De beskriver en rekke ulike arbeidsmåter som faglig veileder kan anvende for å oppnå en mer aktiv bruk av gruppeprosessen. Skjulte ressurser gir den første samlede norske metodebeskrivelse i denne sammenheng. Den er et arbeidsredskap for faglige veiledere, lærere, konsulenter og andre utøvere og studenter på det psykososiale området. Boka inneholder eksempler fra ulike felt innenfor omsorg og behandling.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788200451174 Skjulte ressurser gir den første samlede norske metodebeskrivelse i denne sammenheng. Den er et arbeidsredskap for faglige veiledere, lærere, konsulenter og andre utøvere og studenter på det psykososiale området.

I denne boken settes søkelyset på den skjebne som rammer de fleste etablerte menigheter, nemlig at gudgitte ressurser av ulike årsaker bindes eller fryses inne. Skjulte skatter. Lignelser i bibelen er alltid spennende for barn og unge.

RELATERTE BØKER