Seiltrim for turseilere

Seiltrim for turseilere - Rob Gibson | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rob Gibson
DIMENSJON
4,63 MB
FILNAVN
Seiltrim for turseilere.pdf
ISBN
6780305905339

BESKRIVELSE

God seiltrim er viktig også for turseiling, seiltrim er absolutt ikke bare noe som praktiseres av eliteseilere. Alle seilbåter har fordeler av at seilene er korrekt satt og trimmet. Det gjør båten tryggere, mer komfortabel og ikke minst, den seiler raskere. Seiltrim for turseilere inneholder all den informasjon du trenger for å forstå og kunne ta beslutninger når det gjelder materialvalg i seil, og å foreta den beste trimsettingen på egen båt under vekslende forhold. Utstyrt med denne informasjonen rekker du frem til marinaen eller båthavnen mens det ennå er mulig å finne en ledig plass.

Alle seilbåter har fordeler av at seilene er korrekt satt og trimmet. Det gjør båten tryggere, mer komfortabel og ikke minst, den seiler raskere. God seiltrim gjør båten tryggere, mer komfortabel og ikke minst, gjør at båten seilere raskere.

Det gjør båten tryggere, mer komfortabel og ikke minst, den seiler raskere. God seiltrim er viktig for turseiling, og ikke noe som bare praktiseres av eliteseilere. Boken tar blant annet for seg hvordan seilene virker, fokker og genoaer, spinnakere, reving, seiling mot vinden, seiling i hardt vær og passatvindseilas.

RELATERTE BØKER