Seiltrim for turseilere

Seiltrim for turseilere - Rob Gibson | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rob Gibson
DIMENSJON
8,39 MB
FILNAVN
Seiltrim for turseilere.pdf
ISBN
1594148801257

BESKRIVELSE

God seiltrim er viktig også for turseiling, seiltrim er absolutt ikke bare noe som praktiseres av eliteseilere. Alle seilbåter har fordeler av at seilene er korrekt satt og trimmet. Det gjør båten tryggere, mer komfortabel og ikke minst, den seiler raskere. Seiltrim for turseilere inneholder all den informasjon du trenger for å forstå og kunne ta beslutninger når det gjelder materialvalg i seil, og å foreta den beste trimsettingen på egen båt under vekslende forhold. Utstyrt med denne informasjonen rekker du frem til marinaen eller båthavnen mens det ennå er mulig å finne en ledig plass.

Alle seilbåter har fordeler av at seilene er korrekt satt og trimmet. Det gjør båten tryggere, mer komfortabel og ikke minst, den seiler raskere. God seiltrim gjør båten tryggere, mer komfortabel og ikke minst, gjør at båten seilere raskere.

Det gjør båten tryggere, mer komfortabel og ikke minst, den seiler raskere. Les Seiltrim for turseilere boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside. Denne boken er skrevet av forfatter Rob Gibson.

RELATERTE BØKER