Seiltrim for turseilere

Seiltrim for turseilere - Rob Gibson | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rob Gibson
DIMENSJON
12,40 MB
FILNAVN
Seiltrim for turseilere.pdf
ISBN
1085093077447

BESKRIVELSE

God seiltrim er viktig også for turseiling, seiltrim er absolutt ikke bare noe som praktiseres av eliteseilere. Alle seilbåter har fordeler av at seilene er korrekt satt og trimmet. Det gjør båten tryggere, mer komfortabel og ikke minst, den seiler raskere. Seiltrim for turseilere inneholder all den informasjon du trenger for å forstå og kunne ta beslutninger når det gjelder materialvalg i seil, og å foreta den beste trimsettingen på egen båt under vekslende forhold. Utstyrt med denne informasjonen rekker du frem til marinaen eller båthavnen mens det ennå er mulig å finne en ledig plass.

Det gjør båten tryggere, mer komfortabel og ikke minst, den seiler raskere. Seiltrim for turseilere inneholder all … Seiltrim for turseilere inneholder all den informasjon du trenger for å forstå og kunne ta beslutninger når det gjelder materialvalg i seil, og å foreta den beste trimsettingen på egen båt under vekslende forhold. Seiltrim for turseilere av Rob Gibson Illustrasjoner av Andrew Simpson Oversatt av Kjell Olsen Oslo, Exlibriz, 2011 88 s.

Seilene må være i balanse, og tilpasset forholdene ... Seiltrim for turseilere. 239,- Tilbud Seil og Riggtrim - CD-Rom Versjon 198,-98,-Skipper's Mast and Rigging Guide.

RELATERTE BØKER