Pil og bue-mysteriet

Pil og bue-mysteriet - Hilde Hagerup, Klaus Hagerup | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Hagerup, Klaus Hagerup
DIMENSJON
5,48 MB
FILNAVN
Pil og bue-mysteriet.pdf
ISBN
1945523721013

BESKRIVELSE

Bøkene om mesterdetektiv Tim og Co er et spennende samarbeid mellom far og datter Hagerup. I "Pil og bue-mysteriet" er det nye opplevelser i vente. Familien til Tim og Jenny er på høstferie på hytta. Denne gangen skal det være pil og bue-mesterskap ved hotellet, og Jenny skal være med. Det skal den bortskjemte nevøen til Fru Cornelia og Kurt også. Vinneren skal få en flott pokal, og oppstandelsen blir stor da deltagerne oppdager at pokalen er stjålet! Hvem er skurken? Hvor kan pokalen være? Og hvorfor sovnet Lunde Per mens han holdt vakt? En ny sak for mesterdetektiv Tim og Co er i gang."Pil og bue-mysteriet" er den tredje boka Hilde Hagerup og Klaus Hagerup gir ut sammen. Ella K. Okstad har illustrert alle bøkene.

I tillegg mottok hun den nederlandske prisen Zilveren Zoeni 2006 for ... Pil og bue-mysteriet er en spennende og morsom barnebok. Formatet og forsiden er tiltalende, og de 23 kapitlene er korte og oversiktlige.

Legg i . Din handlekurv ... Pil og bue-mysteriet (medf.) (Barnebok, Aschehoug, 2013) Påskemysteriet (medf.) (Barnebok, Aschehoug, 2013) Mysteriet med den forsvunne diamanten (Barnebok, Aschehoug, 2012) Ulvene kommer (Ungdomsbok, Aschehoug, 2012) Hilde Børresen Hagerup (født 26.

RELATERTE BØKER