Pascal på norsk

Pascal på norsk - Pascal Dupuy, Emma Th. Hansen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pascal Dupuy, Emma Th. Hansen
DIMENSJON
10,58 MB
FILNAVN
Pascal på norsk.pdf
ISBN
5928081711813

BESKRIVELSE

Kan man gjøre den norske bløtkaken mer spennende og mer forførende? Gjøre formkaken saftigere, rullekaken mer elegant og piske krem som smelter på tungen? Vel, det har tatt meg mer enn 30 år som fransk konditor i Norge, før jeg i det hele tatt kom på å stille meg selv disse spørsmålene. I alle år har det viktigste for meg vært å få nordmenn til å smake på franske markoner, hjemmelaget is, fristende kaker og konfekt fra kontinentet. Jeg ville forføre dere nordmenn med franske smaker! Folk blir som regel sjokkert når de oppdager at jeg spiser flest kakestykker av alle sammen. Jeg innrømmer at jeg er litt sjokkert og overrasket selv også. Har jeg rett og slett blitt norsk?!

... Pascal (teikn Pa) er SI-eininga for trykk.Det svarar til ein newton pr. kvadratmeter.Eininga er namngitt etter Blaise Pascal, ein framståande fransk matematikar, fysikar og filosof..

juni 1623 i Clermont-Ferrand i Frankrike , død 19. august 1662 i Paris ) var en fransk matematiker , fysiker , oppfinner , filosof og religiøs forfatter. pascal oversettelse i ordboken engelsk - norsk bokmål på Glosbe, online ordbok, gratis.

RELATERTE BØKER