Over brua

Over brua - Lasse W. Fosshaug | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lasse W. Fosshaug
DIMENSJON
12,17 MB
FILNAVN
Over brua.pdf
ISBN
1337104318312

BESKRIVELSE

Minnesund, 1998. Vennene til Jonas har dratt til storbyen for å studere, kjæresten Nina inkludert. Jonas er blitt værende i hjembygda for å jobbe på sagbruket. Han bor sammen med mora si, leier filmer på den lokale videosjappa og venter på telefoner fra Nina.En dag tar han ei jente i å stjele kontantkort fra bensinstasjonen. Magda er polsk og har jobbet svart på en av de store gårdene i nærheten, men ble satt på gata da det ikke var mer arbeid til henne. Siden har hun bodd aleine i ei anleggsbrakke. I likhet med Jonas har hun strandet på et sted hun egentlig ikke vil være, uten venner eller planer for framtida. Snart blir Jonas og Magda kjærester. Forholdet tilspisser de allerede kompliserte relasjonene mellom lokalbefolkningen og de polske gjestearbeiderne. Er det sant at polakkene stjeler fra sine norske arbeidsgivere? Eller har nordmennene seg selv å takke, når de lar polakkene bo og arbeide som dyr? Jonas blir trukket inn i et nett av løgner, sjalusi og fordommer, der ingen part har rene hender.Lasse W. Fosshaug er født i 1982. Over brua er debutromanen hans - ei fortelling omden gang fremmedfolk inntok den norske landsbygda i små russiske biler, om å elske noensånn passe, om svart arbeid, tjuveri og annen faenskap.

mai: Start ved Domus, gå over Tynset-brua og ned til elva. Følg Fløtarstien langs elva til Neby bru.

er blitt opprettholdt over tid. Det har derfor blitt et behov for å samle den kunnskapen som foreligger om det åpne rusmiljøet LUNDE BRU, OPPLAND: - Norges eldste tørrmurte steinhvelvbru som fortsatt er i bruk på riksveinettet.

RELATERTE BØKER