Ønskelisten

Ønskelisten - Grégoire Delacourt | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Grégoire Delacourt
DIMENSJON
7,10 MB
FILNAVN
Ønskelisten.pdf
ISBN
9858246432692

BESKRIVELSE

Grégoire Delacourts fine lille roman handler om kjærlighet, penger og svik - og tapte drømmer. Jocelyne, kalt Jo, har en sybutikk i den lille franske byen Arras. Hun beundrer slanke kvinner, men er ganske lubben selv. Hun liker å lese og har en blogg om gleden ved å strikke, brodere og sy. Hun savner moren sin og faren som har Alzheimer og bare husker seks minutter av gangen. For mange år siden giftet hun seg med Jocelyn, også kalt Jo. De fikk to barn og mistet et tredje under fødselen. Denne tragedien rystet ekteskapets grunnvoller. Herr Jo ble slem, og fru Jo underkastet seg hans grusomhet i stillhet. Men hennes kjærlighet og tålmodighet har etter hvert gjort forholdet bra igjen. Nå er hun 47, barna har flyttet ut, og livet går sin vante gang.Inntil Jocelyne en dag - takket være de vakre tvillingene som jobber i frisørsalongen ved siden av sybutikken - vinner 18 547 301 euro og 28 centimes i lotteriet. Hennes lykke er gjort. Eller er den det?

I dine ?Favoritter? kan du legge til og spare produkter som du planlegger å handle senere. Slik legger du til et produkt : For å legge til et produkt i dine "Favoritter", klikker du på stjernen som vises nederst i høyre hjørne i alle avdelinger.

Fri frakt* Med nyhetsbrevet tilbys jeg mer. Shop ONLY ONLVIC - Bluser - pale mauve for kr 149,00 (08.06.20) hos Zalando. Fri frakt på bestillinger over 229 kr. Du har sendt inn 's ønskeliste og er med i konkurransen om å vinne alle 10 produkter fra ønskelisten din på åpningsdagen 14.

RELATERTE BØKER