Lofoten, Vesterålen og Senja 2019-2020

Lofoten, Vesterålen og Senja 2019-2020 En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,16 MB
FILNAVN
Lofoten, Vesterålen og Senja 2019-2020.pdf
ISBN
2923227136392

BESKRIVELSE

Kartet viser sentrale deler av Troms og Nordland med de nye Nasjonale Turistvegene sammenhengende. Med sentrumskart over Bodø, Narvik, Harstad og Tromsø. I tillegg til dette har kartet et utsnitt av fjellkartet over Lyngsalpene 1: 100 000, så det kan brukes også der veien slutter.

Området består av hundrevis av små og store øyer som danner en stor skjærgård. Landskapet varierer mellom fredfulle hvite strender, grønne lier og dype daler, og alpine høyfjell, dramatiske fjorder og villmark. Parlamentarisk nestleder i Senterpartiet Ola Borten Moe ønsker oljeboring i Lofoten og sier ja under visse betingelser.

Yngleplass både for skrei og turister på jakt etter det autentiske Norge. Rorbuer, fiskevær og særegne fjell som Svolværgeita, sandstrender og asurblå laguner.

RELATERTE BØKER