La meg være

La meg være - Clare Mackintosh | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Clare Mackintosh
DIMENSJON
5,6 MB
FILNAVN
La meg være.pdf
ISBN
4075243800149

BESKRIVELSE

For et år siden valgte Caroline Johnson å avslutte livet sitt - et sjokkerende selvmord som utspilte seg nøyaktig likt ektemannens selvmord bare måneder tidligere. Datteren deres, Anna, sliter med å forholde seg til foreldrenes død.Hun er fast bestemt på å finne ut hva som virkelig skjedde. Men ved å grave i fortiden setter hun i gang noe som ikke kan stoppes. Anna kommer snart til å oppdage at det i noen tilfeller er tryggere å la ting ligge ...

Max blir på en måte venn med Trond, selv om Trond har litt sosiale problemer. La meg være. Anna har nettopp blitt mamma da hun mottar dette gratulasjonskortet.

Hun er i en veldig sårbar situasjon og frustrasjonen, sorgen og tvilen er til å ta å føle på. Ikke vil slutte. Hvis ingen får stoppet meg i tide, går det sjelden mange timene mellom jeg tar min første øl til jeg ligger på gulvet.

RELATERTE BØKER