Kroppsvekttrening

Kroppsvekttrening - Magnus Frantzen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magnus Frantzen
DIMENSJON
6,2 MB
FILNAVN
Kroppsvekttrening.pdf
ISBN
7302170545772

BESKRIVELSE

Glem apparater og gruppetimer. La vektene ligge, og utfordre deg selv på en helt ny måte. Ved å bruke din egen kropp kan du bli sterkere enn noen sinne. Mestrer du kroppsvekttrening, vil du ha et solid grunnlag for alle andre fysiske utfordringer i livet. Dette er treningen som gjør deg smidigere, sterkere og mer atletisk.Her får du alt du trenger, enten du er nybegynner eller har trent i mange år. 81 kroppsvektøvelser med bilder, tips og forklaringer, pluss 46 ferdige programmer for hele kroppen. Velkommen til ditt mobile treningsstudio. Nå kan du trene hvor som helst, med alt fra kjappe 10-minutters økter til lengre og mer krevende treningsstrekk.

Når du trener med barnet som kroppsvekt får du en ekstra vekt som øker motstanden i øvelsen slik at du kan bli sterkere. Det å trene sammen med barna gir dessuten en unik kontakt mellom mor og barn.

Den første er å få best mulig effekt, den andre er for å unngå skader. Er det noen her som driver med noen form for såkalt kroppsvekttrening? Jeg hører stadig at folk snakker om at dette er spå mye bedre enn vanlig styrketrening, men hva er det for noe egentlig? Og er det bra trening? Jeg mener... vil det få bort magefett og ridebukselår?? Anonym poster: 868a317b53d... Stikkord: kroppsvekttrening Slik nyter du sommerferien uten å ødelegge treningsresultatene dine Fredrik Gyllensten 4.

RELATERTE BØKER