Kroppsvekttrening

Kroppsvekttrening - Magnus Frantzen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magnus Frantzen
DIMENSJON
5,77 MB
FILNAVN
Kroppsvekttrening.pdf
ISBN
3223592973099

BESKRIVELSE

Glem apparater og gruppetimer. La vektene ligge, og utfordre deg selv på en helt ny måte. Ved å bruke din egen kropp kan du bli sterkere enn noen sinne. Mestrer du kroppsvekttrening, vil du ha et solid grunnlag for alle andre fysiske utfordringer i livet. Dette er treningen som gjør deg smidigere, sterkere og mer atletisk.Her får du alt du trenger, enten du er nybegynner eller har trent i mange år. 81 kroppsvektøvelser med bilder, tips og forklaringer, pluss 46 ferdige programmer for hele kroppen. Velkommen til ditt mobile treningsstudio. Nå kan du trene hvor som helst, med alt fra kjappe 10-minutters økter til lengre og mer krevende treningsstrekk.

Med mindre du vil ha den litt tyngre. Da kan du ta på deg en sekk eller en vektvest for eksempel! Kroppsvekttrening er en treningsform som blir mer og mer populær.

Teknikk er viktig av to grunner. Den første er å få best mulig effekt, den andre er for å unngå skader. Er det noen her som driver med noen form for såkalt kroppsvekttrening? Jeg hører stadig at folk snakker om at dette er spå mye bedre enn vanlig styrketrening, men hva er det for noe egentlig? Og er det bra trening? Jeg mener...

RELATERTE BØKER