Karius og Baktus

Karius og Baktus - Thorbjørn Egner | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thorbjørn Egner
DIMENSJON
11,18 MB
FILNAVN
Karius og Baktus.pdf
ISBN
2492518222678

BESKRIVELSE

Hvem kjenner ikke Karius og Baktus - de to små fyrene som bodde i tennene til Jens?Boken finnes også i nynorsk, samisk og engelsk utgave. Boka er også gitt ut på Sri Lanka, les mer her.

Vårt tannlegekontor har nå inngått samarbeid med Colosseumklinikken og hele teamet fra Holmboesgate (Anita, Astri, Cecilia og Inger Lise) har nå flyttet inn i nye lokaler på Majorstua. Ny adresse er Sørkedalsveien 10 C, 0369 Oslo. Karius og Baktus har spilt en stor rolle for flere generasjoner av norske barn, både når det gjelder leseglede og tannhygiene! I anledning Thorbjørn Egners hundreårsjubileum utvider vi nedslagsfeltet til denne barnebokperlen, og gjør en viktig bit av norsk barnekultur tilgjengelig for nye lesere. Etter mye fram og tilbake kom Mariann med et godt forslag: Karius og Baktus.

Del p ... Karius og Baktus har tatt turen til Tønsberg. Torbjørn Egner skrev om Karius og Baktus for over seksti år siden, men de to tanntrollene er fremdeles like aktuelle i dag. KARIUS og BAKTIUS Være Glad-Sangen! Hei, hurra, hurra, hurra! Vi to har det jammen bra.

RELATERTE BØKER