Jakob løgneren

Jakob løgneren - Jurek Becker | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jurek Becker
DIMENSJON
3,98 MB
FILNAVN
Jakob løgneren.pdf
ISBN
2743472618626

BESKRIVELSE

Polen, 1944: Kaféverten og jøden Jakob gir inntrykk av at han har radio og kan lytte til nyheter. I lengre tid sprer han håp blant innbyggerne i gettoen ved å fabrikkere falske, men positive nyheter om at russerne nærmer seg for å redde jødene fra tyskerne. Boken er filmatisert.

En dag kan han fortælle sin ven Kowalski, at russiske soldater er på vej for at tage kampen op. Det har han nemlig hørt i sin radio.

Rejsen er fortsat henvist til Thy, vores begges fødested. I stedet for at sætte rejsen på pause... Årstall Forfatter Tittel Originaltittel Oppdragsgiver Sider Genre Kategori Originalspråk; 2006: Reiner Kunze: Drøm i eksil: Gedichte in Auswahl: SOLUM: 102: Dikt «Løgneren Jakob» har Robin Williams som frontfigur.

RELATERTE BØKER