Globus ny utgave samfunnsfag 7

Globus ny utgave samfunnsfag 7 - Ivar Libæk, Trude Mathiesen, Rolf Mikkelsen, Øivind Stenersen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ivar Libæk, Trude Mathiesen, Rolf Mikkelsen, Øivind Stenersen
DIMENSJON
6,39 MB
FILNAVN
Globus ny utgave samfunnsfag 7.pdf
ISBN
1385610822242

BESKRIVELSE

Elevbøkene er lettleste og fortellende. Skriften er stor og utformingen luftig. Ingresser og korte margtekster oppsummerer det viktigste stoffet, slik at også de svakeste leserne får med seg hovedpoengene. I tillegg gir rammene «Visste du at», «Fakta om» og «Fortelling om» en ytterligere differensiering av teksten i bøkene.Bøkene er delt inn etter fagområdene samfunnskunnskap, historie og geografi. I starten av hvert kapittel presenteres læringsmålene for elevene, sammen med et bildeoppslag om temaet som tas opp. Det rikelige oppgavestoffet i elevbøkene gir øvelse i de fem grunnleggende ferdighetene, variasjon i arbeidsmåter og utfordringer for samtlige elever.Elevene møter både «Les og svar»-oppgaver og «Gjør og lær»-oppgaver. Det er også lagt inn «Gå videre»-oppgaver for elever som trenger større faglige utfordringer.

Sist oppdatert: 20.02.2017 Kjøp Globus Ny utgave Samfunnsfag 7 Brettbok fra Cappelen Damm Undervisning Brettbok-utgaven er en digital bok for nettbrett og PC/Mac og har identisk innhold som den trykte boka. I brettboka kan du: Få teksten opplest Bla og navigere raskt Søke ord og temaer Sette egne bokmerker Understreke/ markere tekst Skrive stikkord og lagre notater Tegne og lage figurer På brettboka.no kan du ... Øivind Stenersen er cand.

Forskerboka er en engangsbok i farger for alle tre årstrinn. Den inneholder forsøk og aktiviteter som gjør undervisningen morsommere og mer lærerik ... Nye Gaia Naturfag- og samfunnsfag 1-4 Gaia 5-7, 1.

RELATERTE BØKER