Finn et ord; familien - på skolen

Finn et ord; familien - på skolen - Christina De Jounge-Sturesson | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christina De Jounge-Sturesson
DIMENSJON
11,49 MB
FILNAVN
Finn et ord; familien - på skolen.pdf
ISBN
5407723530697

BESKRIVELSE

Det andre trinnet Finn et ord er primært rettet mot minoritetsspråklige elever på grunnskolens barnetrinn. Læremidlene kan imidlertid også brukes av norske elever som trenger tilrettelagt opplæring. Det legges stor vekt på begrepstrening knyttet til andre fag for å gi elevene et godt redskapsspråk. Det finnes 5 elevhefter med begrepstrening. Hvert hefte omhandler to temaer. Temaene i dette heftet er familien og skolen. De andre heftene omhandler: - Hjemme - I butikken - Kroppen - Klær - Dyr - Natur - I byen - På landet

Det legges stor vekt på begrepstrening knyttet til andre fag for å gi elevene et godt redskapsspråk. Finn ord Skriv inn de bokstavene du vet av ordet. F eks.

Du kan derfor oppleve at noen få ord ikke vil kunne spilles uten å bygge dem på andre, men du vil nok se det i de fleste tilfeller. Finn ord. Ordlisten denne tjenesten bruker inneholder flere 100.000 ord som er godkjent i de fleste ordspill.

RELATERTE BØKER