En lett og rolig død

En lett og rolig død - Simone de Beauvoir | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Simone de Beauvoir
DIMENSJON
5,29 MB
FILNAVN
En lett og rolig død.pdf
ISBN
1036021660613

BESKRIVELSE

EN LETT OG ROLIG DØDForteller om en mor og hennes to døtre i en krisesituasjon: morens dødsleie.Skal morens liv forlenges for enhver pris? Skal de fortelle henne hvor syk hun er? Hvordan skal hennes siste dager gjøres så lette som mulig?Dette er spørsmål som før eller siden angår de fleste mennesker, og som Simone de Beauvoir behandler på en innsiktsfull og følsom måte.

- Det er ikke alle som vil ha nytte av behandling, og heller foretrekker en rolig og fredelig død, sier overlege Thore Henrichsen. Plutselig slår været om. I løpet av minutter innser Kjell-Harald Myrseth at det eneste han kan gjøre er å grave seg ned.

Søsteren min og jeg rakk akkurat frem til sengen hans før han døde. Han døde fredelig og rolig - en helt naturlig død - akkurat som han håpet. Han døde fredelig og rolig, med alle sine nærmeste rundt seg.

RELATERTE BØKER