Det nye Cuba

Det nye Cuba - Even Sandvik Underlid | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Even Sandvik Underlid
DIMENSJON
9,41 MB
FILNAVN
Det nye Cuba.pdf
ISBN
5749977423991

BESKRIVELSE

Raúl Castro har tatt over makten, og Cuba har fått nye allierte i Latin-Amerika. Den verste økonomiske desperasjonen under Den spesielle perioden etter Sovjetunionens fall er over. Mange illusjoner har gått tapt. Men samtalene på gata er fortsatt de samme. En har vært utro i såpeserien La Novela. Sukkeret er stadig vanskelig å få tak i. Og naboene ber det høylytte dominolaget om å flytte seg. I Det nye Cuba tas vi med til reggaetonsosialismens land. Vi blir kjent med de regimetro og kritiske stemmene, drikker kraftig svart kaffe med filmregissøren Fernando Pérez, forfatteren Leonardo Padura og Aleida Guevara, datteren til revolusjonsikonet "Che". En romantisk island in the sun eller et brutalt diktatur? Forfatter Even Underlid nyanserer svarthvitt-bildene, og viser fram et komplekst og motsetningsfylt Cuba. Fra hverdagshistorier til historiske analyser: Det nye Cuba byr på morsomme og bilderike reisefortellinger fra den myteomspunne øya i Karibia.

I alle fall sitter jeg her med reisedokumentene i handa og er snart klar for avreise. Jeg leste en del litteratur om og fra Cuba tidligere, ... Republikken Cuba er Karibias største øy og største stat.

Mange illusjoner har gått tapt. Trumps beslutning om å øke presset på Cuba er et åpenbart forsøk på å svekke landets regjering, ... uttalelse om svarte 22:23 Verden FBI skal granske Flynn-saken 21:38 Norge Mann ranet ved bingohall i Oslo 21:30 Verden Dette er det nye episenteret for coronapandemien 21:19 Norge Masseslagsmål mellom ungdommer i Oslo 20:54 Verden Tegnell ... Innreise.

RELATERTE BØKER