Språkskrinet 4

Språkskrinet 4 Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,16 MB
FILNAVN
Språkskrinet 4.pdf
ISBN
8903142551869

BESKRIVELSE

Språkskrinet lærerveiledninger inneholder forslag til introduksjoner til hvert oppslag, tips og ideer til gjennomgang av oppslagene. Til hvert oppslag finnes en kopieringsoriginal til oppfølging av det elevene har jobbet med. Fasit finnes til de sidene det er aktuelt. Med Språkskrinet-serien jobber elevene med ordkunnskap, språklære og skriving i én og samme bok. Hvert tema i elevboka har tre oppslag hvor de jobber med språket på ulike måter. Bøkene har en struktur som gjør det enkelt å ha en felles gjennomgang til hver ny øvelse. Språkskrinet-serien er i hovedsak ment for 1.-4.trinn.

Her tar elevene i bruk det de har jobbet med på de to foregående oppslagene. Kjøp Språkskrinet 4 fra Bokklubber Språkskrinet 4 tar for seg ulike temaer. Hvert tema har tre oppslag hvor de jobber med språket på ulike måter.

Første oppslag fokuserer på ordkunnskap, andre oppslag har fokus på språklære, mens tredje oppslag har fokus på skriving. Her tar elevene i bruk det de har jobbet med på de to foregående oppslagene. Språkskrinet 4 tar for seg ulike temaer.

RELATERTE BØKER