Skapte virkeligheter

Skapte virkeligheter - Tor Halfdan Aase, Erik Fossåskaret | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Halfdan Aase, Erik Fossåskaret
DIMENSJON
12,6 MB
FILNAVN
Skapte virkeligheter.pdf
ISBN
3565423587472

BESKRIVELSE

«Skapte virkeligheter» gir et lærerikt innblikk i forskerhverdagen. Formålet med boka er å gjøre leseren bedre i stand til selv å utføre observasjon og deltakende observasjon, og å tolke og analysere kvalitative data. Boka tar for seg den vitenskapsteoretiske basis for kvalitative metoder, og gir eksempelrike introduksjoner til intervju, deltakende observasjon, semiotikk, tolkning av kognitive kategorier og metaforer. Forfatterne diskuterer også etiske utfordringer i møtet mellom forsker og informant. 2. utgave av boka er gjennomgående oppdatert og inneholder nye bidrag om blant annet utfordringer og muligheter med feltarbeid i fremmed og egen kultur, intervjueren som medskaper av informantens svar, forskningsetikk - i forhold til produksjon av data og analyse, men også i tilknytning til publisering av forskningsresultater.

Tor Halfdan Aase ; Erik Fossåskaret. Skapte virkeligheter: om produksjon og tolkning av kvalitative data Av Tor Halfdan Aase ISBN 9788215019475 Utgitt 2011, Myk perm. Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. Skapte virkeligheter : om produksjon og tolkning av kvalitative data Tor Halfdan Aase og Erik Fossåskaret Daisy lydbok · Bokmål · 2016 Tilhører NLB Vis hos NLB.

Boka tar for seg den vitenskapsteoretiske basis for kvalitative metoder, og gir... «Skapte virkeligheter» gir et lærerikt innblikk i forskerhverdagen. Formålet med boka er å gjøre leseren bedre i stand til selv å utføre observasjon og deltakende observasjon, og å tolke og analysere kvalitative data. Pris: 345,-.

RELATERTE BØKER