Nå skjer det

Nå skjer det - Sofia Nordin | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sofia Nordin
DIMENSJON
9,99 MB
FILNAVN
Nå skjer det.pdf
ISBN
9618128301593

BESKRIVELSE

Stella vet hun er populær, en sånn som jentene vil være og guttene vil være sammen med. Det er fordi hun er god til å late som. Late som om hun bryr seg om guttehistorier, kule klær og fester. Men hun kjenner ingenting når hun flørter med guttene rundt seg. Det er lenge siden hun har skjønt at det er bare er én hun virkelig bryr seg om. Verden fineste jente. Bestevenninnen Sigrid. Men våger Stella å vise hva hun føler? Kommer Sigrid til å le av henne og synes hun er ekkel? Og er Stella villig til å ofre posisjonen som skolens dronning og kanskje miste bestevenninnen sin samtidig? Nå skjer det er en sterk, ekte og nær historie om forelskelse, glede, sorg, håp og svik - og om hvordan det som burde være lett og enkelt, ikke alltid er det likevel. Sofia Nordin er en av Sveriges fremste barne- og ungdomsbokforfattere. For Nå skjer det ble hun nominert til August-prisen. «Men aldri har jeg lest en så sterk skildring som Sofia Nordins Nå skjer det.» Ying Toijer-Nilsson, Svenska Dagbladet «Denne historien lever ... det er som om den har ventet på å bli skrevet.» Dan Hallemar, Expressen

SFO vil få en sentral plass i en stortingsmelding som kommer til høsten. Det er nesten så det koker for en SFO-sjel. Surrogati - nå skjer det endelig! » Familie, samliv og seksualitet » Barn og familie; Logg inn for å følge dette .

Boka er både humoristisk, spesielt Stellas sarkasme, den er fin, og det skjer noe hele tiden. Brexit - Nå skjer det. Øyvind Neteland.

RELATERTE BØKER