Mister Mjukis

Mister Mjukis - Aleksander L. Nordaas | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aleksander L. Nordaas
DIMENSJON
7,83 MB
FILNAVN
Mister Mjukis.pdf
ISBN
9186954816931

BESKRIVELSE

"Mister Mjukis" fra NRK Super - nå tilbake som barnebok!Mister Mjukis er landets styggeste hund. Det synes i alle fall de aller fleste, bortsett fra hans lille eier. I hennes øyne er han verdens peneste, snilleste og kjæreste hundebass. Derfor har hun meldt ham på hundeutstilling! Samtidig, oppe i fjellet bak byens tårn, rumler det høyt i en mage. Noen har lyst til å spise byens prinsesse til middag. Hvem kan redde henne fra å bli middagsmat, mon tro? Boka, på 41 sider, er skrevet på limericker, med fargeillustrasjoner på hver side. Preget tittel på forside. Boka ble for første utgitt på Front Forlag i 2013. Forfatter egenpubliserer nå det etterspurte 2. opplaget, både på norsk og engelsk ("Mister Mushy") "Mister Mjukis" er også tilgjengelig som interaktiv app på AppStore og Google Play.

I hennes øyne er han verdens peneste, snilleste og kjæreste hundebass. Derfor har hun meldt ham på hundeutstilling! Samtidig, oppe i fjellet bak byens tårn, rumler det høyt i en mage.

Men dommerne blir forskrekket over hvor stor og stygg Mister Mjukis er, og kaster ham ut. "Mister Mjukis" - 10 min animert kortfilm - trailer! KOMMER (NÅR SOM HELST) PÅ NRK! Mer info her: http://www.yesbox.no/ Manus/regi: Aleksander L.... Kjøp Mister Mjukis fra Bokklubber En eventyrlig fortelling med en stygg hund, en søt jente, en vakker prinsesse og en skummel drage, og hvordan en sommerfuglelskende hund ender med å redde dagen og prinsessen. Fortellingen er skrevet på rim og med mye humor. Mister Mjukis fra NRK Super - nå tilbake som barnebok!Mister Mjukis er landets styggeste hund.

RELATERTE BØKER