Menneskets fysiologi

Menneskets fysiologi - Olav Sand, Øystein V. Sjaastad, Egil Haug | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olav Sand, Øystein V. Sjaastad, Egil Haug
DIMENSJON
9,62 MB
FILNAVN
Menneskets fysiologi.pdf
ISBN
7373802911055

BESKRIVELSE

Boken gir en grunnleggende forståelse av kompliserte fysiologiske prinsipper og organenes virkemåter.Denne boken, som er en videreføring av tidligere utgaver av Menneskets fysiologi (1992 og 2001), er primært beregnet på medisinstudenter, men passer også for andre grupper innenfor høyere utdanning. Boken gir en grunnleggende forståelse av kompliserte fysiologiske prinsipper og organenes virkemåter. De enkelte organsystemene gjennomgås på en slik måte at både kunnskap om enkeltprosesser og forståelse av kroppens samlete funksjon ivaretas.Stoffet er rikt illustrert og inneholder en rekke kliniske eksempler, som viser hva som skjer når de regulerende mekanismene ikke lenger fungerer som de skal. Sammenhengen mellom de ulike organsystemene blir også gjort synlig ved presentasjon av utvalgte sykehistorier. Et stort antall spørsmål og margtekster understreker viktige sider ved emnene og vil være til hjelp ved repetisjon av stoffet.Forfatterne har omfattende erfaring som undervisere på høgskole- og universitetsnivå, og som forskere innen fysiologi og medisin.Boken er rikt illustrert av Kari C. Toverud, sertifisert medisinsk illustratør (CMI).

Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper.

Boken gir en grunnleggende forståelse av kompliserte fysiologiske prinsipper og organenes virkemåter. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... Søkeresultater for Menneskets Fysiologi - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud.

RELATERTE BØKER