Lille Tre

Lille Tre - Forrest Carter | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Forrest Carter
DIMENSJON
7,89 MB
FILNAVN
Lille Tre.pdf
ISBN
1484477590188

BESKRIVELSE

Lille Tre er fortellinger om en liten indianergutts oppvekst i1930-årenes USA. Lille Tre blir tidlig foreldreløs og vokser opp hos Besta og Bestefar, som er cherokee-indianere. De lever som enkle fjellbønder, og tar kjærlig i mot Lille Tre og oppdrar ham på indianervis. Han lærer å lytte og forstå trærne, fuglene og dyrenes språk, og å oppføre seg som det sømmer seg en indianer. Men farer truer: vinterkulde og klapperslanger, og myndighetene som dukker opp og vil sende ham på barnehjem for å få drevet synden ut av ham.

Da de kom hjem, lovet far at mor og far og lille ... Klassiske babygym i tre med moderne design som blir en fin detalj i barnerommet.... 449,-135,- -70% ...

Lille rogn med nakne greine, lyset syr sin store søm. Aldri e du heilt aleina, - også du kan ha en drøm! Lille Tre Design.

RELATERTE BØKER